facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Egedal Pizzaria og Grillbar

Adresse: Egedal Centret 117 , 3660 Stenløse
Telefonnummer: 47 10 86 90
By: Stenløse
Rute: Egedal Centret 117
Postnummer: 3660


Nærliggende lignende virksomheder
Centro Pizzeria Centro Pizzeria 296 måler Generelt en dårlig oplevelse Starter med pizzaen.faktisk er Dr Oetkers frysepizza med...
Valentino Pizza Valentino Pizza 728 måler Når vi kommer ud af butikken ser mig og min ven begge undrende på hinanden. Vi finder...
Anmeldelser
10/10! Jeg kommer ned og skal have noget at spise. Jeg ender med at vente i 5 minutter, betale 37kr, og så så det her monster!
Efter en tur på butiksgaden, så var vi lidt småsulten og der var 3 pizzeriaer at vælge imellem og da vi ikke er kendt på disse kanter valgte vi den med flest kunder. Der var 5-6 personer på job, men effektive var de ikke. Kunde området var uhumsk og det flød med tallerkener fra tidligere kunder de blev ikke fjernet i al den tid vi var der vi bestilte en pizza, men det tog alt for lang tid at vente på den. I min optik så burde man prioritere de kunder der rent faktisk gør sig den ulejlighed, at komme fysisk ned i butikken. Personalet virkede lettere forvirret og stresset og var slet ikke gearet til den kunde tilstrømning der var. Pizzaen vi bestilte kunne spises, men var ikke yderligere imponeret over den. Særlige madbehov: Der var mulighed for halal mad plus særskilt redskaber til dette.
Bestilt mad fra dem efterhånden mange gange - altid godt og velsmagende - flink og imødekommende betjening Havde engang ved en fejl givet 100 kr for meget. Ringede derned, og efter fyraften talte de kassen op, ringede dagen efter og vi kunne hente de 100 kr. Flot !
Absolut det bedste pizzaria i Egedal! God service og god mad! Man går aldrig galt i byen med en durum eller et pitabrød fra Egedal pizzaria, de havde fået 6 stjerner hvis det var muligt!
Den bedste pizzaria jeg kender maden er super gode Mad: 5/5
Vi holdt min mors fødselsdag og bestil mad kl. 18: 29 og få af vide der går 45 min. Og da kl. Er 19:38 ringer vi op igen og får at vide det er på vej ud af døren der , vi modtager maden kl 20: 11, vi bestilte 6 ting og 3 af dem var kolde . Jeg synes det er dårligt stil at der næsten går 2 timer før maden bliver levert , jeg er ikke sikker på vi kommer igen efter denne opblevsel i aften . Dårligt stil.
Min familie og jeg havde bestilt mad. Dsv var der en forkert pizza i vores bestilling da vi fik maden. Det fandt vi så først ud af efter vi havde hentet den Vi ringede så der ned og fik en helt ny pizza. Det er altså god service
Har gennem mere end 10 år været super tilfreds med maden men seneste to gange har maden været så uspiselig at jeg nærmest tog det som en personlig fornærmelse eller lærestreg. Da jeg gennem mange år har fået leveret god mad vil jeg gøre mig et forsøg igen og håbe på frisk brød og salat med en normal mængde dressing i rullen.
Jeg har netop lige spist den tørreste durum, som jeg nogensinde har fået og har efterhånden fået en del. Og når man nu engang bruger så tørt brød, kan man i det mindste benytte sig af dressing, der åbenbart også var en mangelvare.. aldrig igen :
Jeg kan godt lide at komme der for de er rigtig søde til at hjælpe hvis man ikke lige ved hvad man skal bestille
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik