facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Centro Pizzeria

Adresse: Stenløse Center 66 , 3660 Stenløse
Telefonnummer: 47 10 75 74
By: Stenløse
Rute: Stenløse Center 66
Postnummer: 3660


Nærliggende lignende virksomheder
Egedal Pizzaria og Grillbar Egedal Pizzaria og Grillbar 296 måler 10/10! Jeg kommer ned og skal have noget at spise. Jeg ender med at vente i 5 minutte...
Valentino Pizza Valentino Pizza 716 måler Når vi kommer ud af butikken ser mig og min ven begge undrende på hinanden. Vi finder...
Anmeldelser
Generelt en dårlig oplevelse Starter med pizzaen.faktisk er Dr Oetkers frysepizza med pepperoni er meget bedre.
Min søn og hans kammerat bestilte en pizza hver, som de skulle spise på stedet. Pizzaerne havde været fine nok, men betjeningen havde været meget dårlig. Pizzamanden havde været så sur og spurgt op til flere gange om de skulle spise dér de følte lidt at de var et problem for ham, de fik skåret pizzaen op, men da der var en del fyld på, og var svær at spise med fingrene, ville de gerne bede om bestik - det blev pizzamanden godt nok ikke glad for nu når han lige havde skåret pizzaen op. SMIL PIZZAMAND TIL KUNDERNE, det gør at man har lyst til at komme igen.
Den hjemmelavet burger var med en meget kedelig bøf. Jeg vil næsten tro den var færdiglavet. Burgerne var uden burgerdressing, så de var generelt kedelige. Betjeningen var fin.
Der er bedre og billigere pizza i Egedal centeret, gå ned mod stationen, der ligger 2 bedre pizzeriaer med bedre pizza og behagelige folk biksen modsat Centro, gør jer selv en tjeneste og hold jer væk! en stjerne er for meget!
Har i de seneste 30 år været Stenløses absolut bedste Pizza.
Still going strong og kvaliteten er stadig lige så høj som da de åbnede. Altid god og flink betjening, lækre pizzaer, men deres hjemmelavet pizzabrød er min personlige favorit. 64 med creme fraiche dressing, den fåes ikke bedre andre steder.
Altid godt sted at komme for at hente aftensmad Mad: 5/5
Det var ikke hvad vi havde forvetet, det var en stor skuffelse. Bøffen var smagsløs, pomfritterne manglede salt, og sovsen var elendig. det har været bedre engang.
De er hurtige og maden er god Parkering: Ligger som en del af Egedal centeret og dermed er der massere af pladser
Bedste pizza og pizzabrød pizzasandwich i nærheden, især de marinede oksekødsstrimler er langt over standard. Dog kan servicen engang imellem halte. Eksempel: Jeg kom ned for at hente noget bestilt mad, som jeg tit har gjort før, og vil betale regningen på 104 kr med en 200 kr seddel. Jeg bliver spurgt om jeg har nogen mønter og svarer nej da jeg ikke har. Hertil siger ejeren så med en gravalvorlig mine at jeg ikke skal komme og stjæle alle hans mønter. Jeg tilbyder ham så at betale med kort, som han så slår ind uden at sige noget. Underlig opførsel, synes jeg.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik