facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ebbesen's Spisehus, Niels

Adresse: Storegade 13 , 8900 Randers
Telefonnummer: 86 43 32 26
By: Randers
Rute: Storegade 13
Postnummer: 8900


Anmeldelser
Maden er rigtig god, og altid venlig betjening. På den får de 4 stjerner. Men får man ikke maden på deals, er prisen alt for høj i forhold til kvalitet, indretning og beliggenhed. Og så synes jeg 80kr for en kande postevand er en helt urimeligt høj pris for vand! Den høje pris for vand har været med til at vi ikke besøger stedet mere. Hvis man er ligeglade med prisen, er stedet helt klart værd at besøge. Maden er som sagt lækker. Men er man en fattigrøv som mig selv. Ville jeg vælge er andet sted.
Med Sweetdeal til tre personer, kom vi idag kl. 1215 for at indløse vores brunch deals. Der sad 6 gæster i restauranten. Vi blev anvist et bord af servitricen, men da jeg afleverede de tre billetter/deals, blev vi afvist i en bestemt tone "De deals du har der kan ikke bruges nu, hvis du ikke har bestilt bord inden kl. 1100". Nuvel - der er 6 gæster i restauranten og 100 tomme pladser. Nå men så måtte vi gå igen og finde en anden brunch restaurant i nærheden. Kender de ikke til god kundeservice i den restaurant? Ønsker de ikke at gøre en sund forretning, for hvis hun lod os spise der alligevel, maden var sikkert forberedt i køkkenet, havde hun haft indtægt på drikkevarer, kaffe med videre, og vi havde måske haft en god og positiv oplevelse. Jeg forstår ikke at dette kan foregå i år 2014. Det var aldrig sket i Aarhus, hvor jeg plejer at besøge cafeer og restauranter.
Købte brunch i dag, var de første gæster, halvvejs tog jeg et stykke brød med pålæg, det var virkeligt sur, kort før hørte vi andre gæster forlade stedet halvvejs, i følge servitricen havde de også fundet samme sure pålæg. Man mistede bare lysten til at gå til buffeten igen.
Kedelig og ideforladt buffet. Brun salat i den skrabede salatbar som man ikke skiftede, selv efter at have tjekket den. Pinligt... Kun 2 barnestole i hele restauranten, så vi fik ikke en, selvom vi var de første. De var begge reserveret. Så vi måtte selv ud og finde en stol at låne på en anden restaurant. Pinligt... Det lignede en svinesti med blodfyldte plastre, masser af cigaretskodder og glaskår hvor vi sad udenfor. Ulækkert... Og så skal man betale latterlige 288 kr, uden drikkevarer per person. Frækt... Vi kommer aldrig igen.
Dette sted er vores favorit i Randers. Vi er kommet der ofte siden 1998. Hver gang vi fejrer noget, er det der vi kommer. Med en enkelt eller 2 undtagelser. Vi er vilde med maden OG personalet. Kristina er en fantastisk værtinde og hendes mand en fantastisk kok.
Maden var fin, tjeneren var sød. Men det er ikke i orden, at vand fra vandhane til to personer koster 80 kroner! Ejeren er altid sur og snager af gæsterne.
De 2 stjerner er for betjeningen, som er rigtig fin. Brunchbuffeten er til Ca 0 stjerner. Når man ved hvor god mad de ellers kan lave, er det en stor skuffelse. Ikke meget af buffeten virker hjemmelavet.
Virkelig en trist fornøjelse. Købte deal, og maden var som på et sygehus i 80'erne. Måske kok havde en dårlig dag
Virkelig dårlig service og mad. Buffeten til 300,- burde i det mindste bestå af varm mad. Maden var lunken og tør og havde stået ude hele dagen. LAD VÆRE AT SPISE BUFFET PÅ NIELS EBBESEN!
Nok det værste sted jeg nogle sinde har spist. Fik en sweetdeals på julemad, det var så dårligt mad så man tror det er løgn.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Ebbesen's Spisehus, Niels med offentlig transport


Randers Busterminal 100 måler
118
12
16
18
21
211
212
217
221
223
230
231
232
235
236
237
238
62
73
Randers FlixBus stop (Busterminal) 110 måler
621
Randers Busterminal 130 måler
1A
2A
3
4
Randers Busterminal 140 måler
1A
236
2A
4
Randers Regnskov/Tørvebryggen 270 måler
21
231
2A
3
62
73

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Ebbesen's Spisehus, Niels.

Randers restauranter

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Storegade 13 placering, hvordan kan jeg gå. Ebbesen's Spisehus, Niels adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Ebbesen's Spisehus, Niels. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ebbesen's Spisehus, Niels med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Grønne Kro Grønne Kro 879 måler
Joy Hansen Joy Hansen 1 km Oversat af Google: Mere til ældre damer... Original anmeldelse: Mer for eldre damer....
Fjordgården Fjordgården 3 km Julefrokost med fremragende musik - havde købt arrangement all-inclusive - maden var ...
Bauhaus Bistro Bauhaus Bistro 3 km Stort udvalg, bedste priser i området og meget hjælpsomt personale!
Restaurant Restaurant 3 km
kon Tiki kon Tiki 4 km
Restaurant Restaurant 5 km
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik