facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bauhaus Bistro

"BAUHAUS Randers tilbyder et bredt varesortiment inden for værktøj, malervarer, belysning/el-artikler, isenkram, VVS, fliser, opbevaringsløsninger, plæneklipper, gulvbelægning, træ- og bygningsartikler, samt et stort udvalg af inde- og udendørs planter, grill og haveartikler.Alle BAUHAUS varehuse er indrettet, så de er overskuelige for kunden. Vores produkter er alle placeret i venlige lyse omgivelser, hvor man via vores indretningssystem kan blive ført direkte til den specialafdeling, man ønsker."
Adresse: Juventusvej 7 , 8960 Randers
Telefonnummer: 61 71 89 81
By: Randers
Rute: Juventusvej 7
Postnummer: 8960


Anmeldelser
Stort udvalg, bedste priser i området og meget hjælpsomt personale!
Bestiller et produkt til over 10.000 kr på shoppen og afbestiller nogle timer efter på en søndag. Produktet bliver ikke leveret - fint. Men de trækker pengene med det samme og her 12 dage efter, er pengene stadig ikke kommet retur! HVIS DE IKKE KOMMER INDEN I MORGEN, BLIVER I ANMELDT
Havde et ærinde i Randers dagen før min click og collect var klar. Hørte i informationen om jeg kunne få den nu. Øjeblik sagde den flinke. Der går lige 5 min. Ok tak så afleverer jeg lige noget og kommer igen. Vupti så fik jeg varen da jeg kom igen. Fin service og flinke folk. Tak for den gode oplevelse!
Et byggemarked med både højt til loftet og masser af gulvplads. Her kan man virkelig finde lige det man har brug for, og lidt til. Hævekortet kan hurtigt blive varmet godt op i denne mega butik. Og tag roligt fruen med. Det lille havecenter kan hun nemt finde rundt i.
Søndag eftermiddag flere medarbejdere på arbejde end der er kunder. Men det virker til medarbejderne hellere vil tale med hinanden end betjene kunder. Ærgerligt at bruge så lang tid på at vente, så vi gik.
Har aldrig oplevet så mangelfuld betjening. Adskillige kunder forlod butikken for at købe ind et andet sted. En ung ansat undskyldte at de var meget underbemandet. Vi opgav efter en time og fandt en anden butik.
Gode udvalg af varer, men er man prisbevidst, så er priserne ofte i den høje ende.
Købte en brusedør som der var fejl på. Har ventet over 14 dage på afklaring. Handler et andet sted næste gang
Det er svært at finde personale, så det tager lang tid at finde det vi skulle bruge.
Click and collect.. min forståelse er at varen står klar ved pulten når man får besked om det. Jeg får en sms 3 timer efter jeg har bestilt, ankommer og går ind.. først der tilkalder service en medarbejder for at finde varen. Der går så yderligere 10 min inden jeg får den udleveret... Så er der ingen grund til click and collect. Så denne gang en sur smiley.. Ellers er jeg udmærket tilfreds med service i jeres varehuse.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Bauhaus Bistro.

Randers restauranter

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Juventusvej 7 placering, hvordan kan jeg gå. Bauhaus Bistro adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Bauhaus Bistro. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bauhaus Bistro med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Restaurant Restaurant 215 måler
kon Tiki kon Tiki 497 måler
Ebbesen's Spisehus, Niels Ebbesen's Spisehus, Niels 3 km Maden er rigtig god, og altid venlig betjening. På den får de 4 stjerner. Men får man...
Joy Hansen Joy Hansen 4 km Oversat af Google: Mere til ældre damer... Original anmeldelse: Mer for eldre damer....
Fjordgården Fjordgården 5 km Julefrokost med fremragende musik - havde købt arrangement all-inclusive - maden var ...
Restaurant Restaurant 7 km
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik