facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Dyreklinik på Værnedamsvej lechicdog

Dyreklinik på Værnedamsvej lechicdog
Adresse: Værnedamsvej 4A, sttv , 1619 København
Telefonnummer: 35 35 35 39
By: København
Rute: Værnedamsvej 4A, sttv
Postnummer: 1619


Åbningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 11:00-14:30

Anmeldelser
Vi har møde den mest fantastiske dyrlæge Geneviève. Vi har gennem årene haft gode dyrlæger i Holbæk, så gik de med i div. dyrlægekæder :- :- De er nu overhalet med flere længder, efter vi kom til på flere anbefalinger valgte Dyreklinikken Værnedamsvej. Super kompetent, omsorgsfuld, empatisk og dygtig dyrlæge…og så får hver hundene nok 1000 kys, før den er færdigbehandlet. Vores store anbefalinger til Geneviève og skønne team.
Frida går med glæde ind hos dyrlægen. Hun er så sød og imødekommende, og en sand dyreven.
Verdens bedste dyrlæge. Genevieve og Michael er så hjertelig og søde. Mine to hunde har absolut ingen "dyrlæge-skræk" men er glade og rolige i deres kyndige hænder.
SÅ god oplevelse! Levede totalt op til mine forventninger, da jeg havde hørt godt om stedet. Vores hund blev steriliseret, og hun var blevet så fint behandlet, og var tryg og glad ved afhentning. Derudover var operationen så nænsom, at vores hund bare var i hopla mega hurtigt efter tak!
Vi fik vores hund steriliseret for en uge siden, og på fineste vis har Genevieve og Michael vendt en ellers ubehagelig situation - som sådan et indgreb må anses for at være - til noget meget positivt. Vi blev taget godt imod, fik en meget fin gennemgang af, hvad der skulle ske og ikke mindst tog de sig god til til at snakke med Axl. Såret heler flot og efter ganske kort tid var hun på benene igen. Der er ingen tvivl om, at Genevieve og Michael opererer med et meget højt fagligt niveau, men det er i særdeleshed også et stort plus, at de tager sig god tid til både hund og bekymrede forældre.
Rigtigt glad for jeg valgte at få steriliseret vores hund her, super søde alle sammen. Og et lille pænt ar.
Tak Genevieve og Nichael for at en vellykket operation af min lille hund Gucci. I gjorde et fantastisk job og Gucci var på poderne allerede samme eftermiddag. Sygningen på maven var udført med invendig syning og en plastikkirurg kun ikke have lavet det bedre. Ingen krave var nødvendig og her 4 dage efter operationen kan såret næppe anes længere og Gucci er helt frisk efter sterilisationen.
Byens bedste dyreklinik. Kompetent og dejligt personale, der giver sig god tid til dyr og deres ejere. Uanset om det har drejet sig om negleklip, vaccination eller sterilisation har vores hunde fået den allerbedste og mest professionelle behandling - hurtigt, kærligt og smertefrit.
De to allerbedste mennesker i verden befinder sig her... De har lige fra jeg og min sambo overtog min mors hund for 6 år siden, indtil torsdag d. 22/6-17. da vi måtte aflive vores dejlige gamle cavalier king charles Cliff. Altid rådet og vejledt os, og vi har mange gange haft spørgsmål, da det var vores første kæledyr... De er så fantastiske, og vi vil til enhver tid anbefale alle vi kender at tage til dem med deres små øjesten... Når vi igen anskaffer os et kæledyr, tager vi helt sikkert fra Hvidovre, for at få Geneviève og Michael til at tilse det nye familiemedlem... Her er du nemlig sikker på at hjertet er på rette sted også selvom det er de svære valg der skal træffes... I bor i vores hjerter...
Fantastisk sted der elsker dyr. Bedste sted i byen!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Dyreklinik på Værnedamsvej lechicdog med offentlig transport


Værnedamsvej (Frederiksberg Allé) 60 måler
7A
93N
Frederiksberg Allé (Vesterbrogade) 80 måler
26
7A
93N
Frederiksberg Allé (Vesterbrogade) 80 måler
26
Værnedamsvej (Gammel Kongevej) 140 måler
31
71
Værnedamsvej (Gammel Kongevej) 180 måler
31

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Dyreklinik på Værnedamsvej lechicdog.

København serviceydelser for kæledyr

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Værnedamsvej 4A, sttv københavn dyrlæger placering, hvordan kan jeg gå. Dyreklinik på Værnedamsvej lechicdog adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Dyreklinik på Værnedamsvej lechicdog. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dyreklinik på Værnedamsvej lechicdog med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik