facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Alt I Ét - Poppi Dyrecenter

"Dyrehandel på østerbro fyldt med levende dyr! over 150 akvarier fyldt med tropiske fisk."
Adresse: Kongelundsvej 32 , 2300 København
Telefonnummer: 32 59 23 21
By: København
Rute: Kongelundsvej 32
Postnummer: 2300relaterede søgninger: Dyrehandel København, Stor dyrehandel København, Dyrehandel med dyr, Bonnie Dyrecenter Webshop, Dyrehandel Østerbro, Dyrehandel Amager, Zoo Center København, Poppi tilbudsavis
Anmeldelser
Søde ansatte der er gode Til at hjælpe , god butik
God dyrehandel med dygtigt personale med høj faglig viden. Butikken er lille men godt udnyttet og er bestemt et besøg værd.
Fantastisk kundeservice! Aldrig er jeg blevet mødt på en bedre måde i en dyrebutik. For dem er der ingen dumme spørgsmål. De er ærlige og har de flotteste fisk. Priserne er også gode. Jeg køber fremover kun hos dem Det har været en fornøjelse hvergang jeg har handlet der.
Med den gode betjening og faglighed der skal være når man har med dyr at gøre :- Stort udvalg af fugle og fisk.
Jeg giver 3 stjerne, fordi de er venlige, men et dyrt sted,når man samlinger med andre steder. Det er også vanskeligt, at man finde parkeringsplads. Jeg synes butikken er pænt, med mange flotte fiske.
Kæmpe udvalg, samt hjælpsomt og venligt Personale.
Gid butikken var større, men personalet er søde. Husk at støtte butikkerne, og denne butik er rigtig fin, de har et stort udvalg. Der er rent og pænt. Dog er jeg ret nervøs for, om den papegøje som de i bur, om den ALTID sidder i det lille bur? Hvis det er tilfældet, er det ikke i orden ...
Fugleburene var rene med få fugle, som så pæne og raske ud i hvert bur. Stort og spændende udvalg af fisk i velholdte Akvarier. De overholder retningslinierne corona mht, kunder i butikken. Meget glædeligt. Eneste minus manglende priser på fugle og ingen medarbejder på job, der vidste hvad de kostede.???. Forklaring: "Kom igen på torsdag", da er medarbejderen på job. Ikke særligt holdbart.
Overvejede kun at give 4 stjerner, fordi det altid tager en krig, at trække min 5-årige datter ud af denne fantastiske butik. På den anden side kan jeg ikke bebrejde hende, for butikken er et slaraffenland for dyreglade sjæle - i alle aldre. Det er tydeligt, at de altid venlige ansatte ved hvad de taler om.
Bonnie/Poppi Dyrecenter er en fin forretning, varerne er solide, jeg købte et kradsebræt til min kat, det holder længere end mange tilbudsvarer, de er mere slidstærke. Det sidste måtte min kat bruge 5 år på at få det flået i stykker og det var ikke fordi han ikke prøvede, det var også fra Bonnie. De første han havde holdt ikke engang et år De var jeg købt på tilbud, to stk kradsebræt, tilbudsvarer til halv pris.. men kvaliteten var så ringe, det ene ville katten slet ikke bruge, den var lige henne og snuse til det og vendte aldrig tilbage. Det andet var der to kugler som hang i hvert sit hjørne.. dem slog han lige til nu og da.. men som kradsebræt var det ubrugeligt. Så jeg foretrækker at købe kvalitet med det samme og undgå irritation både for mig selv og for katten, derfor er det rådet jeg giver til andre folk og deres katte
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Alt I Ét - Poppi Dyrecenter.

København dyrehandlere

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Kongelundsvej 32 placering, hvordan kan jeg gå. Alt I Ét - Poppi Dyrecenter adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Alt I Ét - Poppi Dyrecenter. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Alt I Ét - Poppi Dyrecenter med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik