facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Circle K Vigerslevvej, Valby

Circle K Vigerslevvej, Valby
Tankstationskæde med dagligvarebutikker, der sælger grab-&-go-måltider, snacks og drikkevarer.
Adresse: Vigerslevvej 229, 2500 Valby, Danmark
Telefonnummer: 36 46 31 06
By: København
Rute: Vigerslevvej
Gadenummer: 229
Postnummer: 2500


Åbningstider

mandag: Åben 24 timer
tirsdag: Åben 24 timer
onsdag: Åben 24 timer
torsdag: Åben 24 timer
fredag: Åben 24 timer
lørdag: Åben 24 timer
søndag: Åben 24 timer

Nærliggende lignende virksomheder
Tankstation Tankstation 0 måler Dårlige service som altid. De trænger til et nyt frisk hold.
Circle K Circle K 2 km En rigtig fin og dejlig stor Circle K.nOmrådet er dejlig rent, pænt og velholdt.nDe h...
Circle K Circle K 3 km Flink mand serverede en burger. Burgeren var ikke noget særligt, men forventeligt for...
Circle K Borgmester Chr. Gade, Kbh Sv Circle K Borgmester Chr. Gade, Kbh Sv 3 km Alt for høj musik i butikken. Hverken personale eller kunder kunne høre hinanden.
Q8 Q8 5 km
Circle K Circle K 6 km Lejede en trailer her. Traileren havde ikke noget støttehjul, lugtede af tis indvendi...
Anmeldelser
Hold jer endelig fra deres bilvask, den ridser bilen ekstremt meget. Området der er sat af til at rengøre bil med støvsuger er ikke helt optimal og der er en parkeringsvagt i nærheden der ikke rigtig har forstået konceptet af gæsteparkering pladserne ude foran, så han skriver en afgift lige så snart man forlader bilen for at tage i circkle K kiosken... ‍nnEllers meget fint sted.
Super rar og service minded personale, men selve stationen trænger til en gevaldig overhaling!nNår der holder biler ved alle standere kan man hverken komme frem eller tilbage!nNår vaskehallen er benyttet skal man bakke ud igen!nEfter vaskehal skal man krydse på tværs igennem stationen igennem alle de optagede standere for at mokke sig selv ind i er hjørne til støvsugeren! Alt imens bruger næsten alle cyklister stationen som gennemkørsel så de ikke skal holde for rødt i lyskrydset!
Døgn åbent ja tak. Det er bare så dejligt at den altid er åbent. Da der ikke rigtig er andet i nærheden om aften. Dog lidt dyrt. Men bedre end intet.
En af de bedste Q8’ ere Muffe har været i ,i sin livstid. Helt rødt indeni , ligner Bone’s i indretningen. Man bliver foranlediget til ,at man kan bestille en stor rød bøf -bagefter blinker ekspedienten sød . Sådan gik det ikke denne gang. ;-D God dressing og benzin men i mister en stjerne på manglende snacks. og jeg drikker ikke kaffennPS: I burde overveje glutenfri rundstyker , men kun lade det blive til overvejelsen !! ;-D
Mikail gav den bedste kundeservice jeg længe har mødt på en tankstation.nSmilende, imødekommende og et frisk pust som kun kan smitte positivt af på en ellers grå og regnvejrsfyldt dag.nFlere medarbejdere som ham tak!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik