facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Circle K

Circle K
Tankstationskæde med dagligvarebutikker, der sælger grab-&-go-måltider, snacks og drikkevarer.
Adresse: Roskildevej 176, 2500 Valby, Danmark
Telefonnummer: 38 71 18 57
By: København
Rute: Roskildevej
Gadenummer: 176
Postnummer: 2500


Åbningstider

mandag: Åben 24 timer
tirsdag: Åben 24 timer
onsdag: Åben 24 timer
torsdag: Åben 24 timer
fredag: Åben 24 timer
lørdag: Åben 24 timer
søndag: Åben 24 timer

Nærliggende lignende virksomheder
Tankstation Tankstation 2 km Dårlige service som altid. De trænger til et nyt frisk hold.
Circle K Vigerslevvej, Valby Circle K Vigerslevvej, Valby 2 km Hold jer endelig fra deres bilvask, den ridser bilen ekstremt meget. Området der er s...
Q8 Q8 3 km
Circle K Circle K 4 km Flink mand serverede en burger. Burgeren var ikke noget særligt, men forventeligt for...
Circle K Borgmester Chr. Gade, Kbh Sv Circle K Borgmester Chr. Gade, Kbh Sv 5 km Alt for høj musik i butikken. Hverken personale eller kunder kunne høre hinanden.
Circle K Circle K 5 km Lejede en trailer her. Traileren havde ikke noget støttehjul, lugtede af tis indvendi...
Anmeldelser
En rigtig fin og dejlig stor Circle K.nOmrådet er dejlig rent, pænt og velholdt.nDe har et stort udvalg af drikkevarer, varme og kolde samt et stort udvalg af slik, kage brød, wienerbrød, is og meget mere.nBetjeningen er venlig, imødekommende, smilende og hjælpsom.nTak for en god oplevelse.
Rigtig dårlige betjening og et rigtig ulækkert wc
Intet virker , og betjeningen er ubehøvlet.
To stjerner fordi jeg som regel er glad for at komme her. Men at blive beskyldt for at skulle give den ansatte kvinde senehindebetændelse her til aften fordi at indgangen ikke åbner efter hun gentagende gange trykker på knappen er for langt ude. Når man både går frem og tilbage foran døren uden der sker en dyt. Efterfølgende af at man selvfølgelig siger “jamen døren åbnede ikke”, hvor man får at vide man bare skal gå ind, hvilket er ikke muligt når døren ikke åbner. Den ansatte havde en utrolig dårlig attitude, selvom hun til trods for dette skal have ros for at ønske mig en god aften på den mest sarkastiske måde man kunne tænke sig. Det vil jeg prøve på selvom jeg nu ikke ved om jeg kan bære tanken om at hun nu får senehindebetændelse i hånden fordi døren ikke åbner pga kunden. :
Circle K har den værste medarbejder ansat om natten, netop en mand som bruger høreaparater . Jeg bor ved siden af, og er nødt til at køre til næste tank på Roskildevej fordi udover det med at være uhøfelig mod alle, så gider han slet ikke at lave burgers til kunderne. Uanset hvad til man kommer forbi, enten er maskine ved at rengøres, eller der er ikke brød, der er ikke kød osv. Det er super frustrerende at blive behandlede med manglende respekt og skulle hjem sulten fordi han er ligeglad med om ejeren får penge for maden eller ej. Jeg har flere gange taget emnet op med den ansvarlige for dagvagten, og de siger, at de har hørt det mange gange før, men kan desværre ikke få fat i andre interreseret i at arbejde dér om natten.nJeg sidder i min bil nu, mega sulten, forsøgte at bestille en kylling burger, og fik at vide, at der desværre ikke er flere kød, og havde lige fået smidt dem ud. CIRCLE K DET ER PÅ TIDEN AT TÆNKE PÅ JERES KUNDER OG ANSÆTTE EN PERSON, SOM I DET MINDSTE LAVER SIT ARBEJDE OG BEHANDLER KUNDERNE MED RESPEKTnnDEN VÆRSTE SERVICE JEG HAR OPLEVET I MIT LIV!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik