facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Borups Cykler

"Salg og Service af alle typer Cykler"
Adresse: Borups Allé 207 , 2400 København
Telefonnummer: 38 86 21 20
By: København
Rute: Borups Allé 207
Postnummer: 2400


Anmeldelser
Havde en punktering med min el cykel på vej hjem fra arbejde, heldigvis lige ved Borup Cykler. Han lovede den var klar til næste dag lørdag inden lukketid - og det var den, selvom der var noget der bøvlede lidt. Han forklarede superfint og prisen var helt fair for ny slange 200kr. Jeg kommer igen!
Super dygtig, kan virkelig sit kram. Lavede mit batteri til min elcykel, som andre cykelhandlere ikke ville røre ved, de ville hellere sælge mig et nyt. Så jeg sparede en hel del ved at få hjælp her og det har virket perfekt lige siden. Tusind tak for en rigtig god service, til en rigtig god pris jeg er meget glad og kommer helt sikkert igen næste gang en af familiens cykler trænger til et gennemsyn eller en kærlig hånd! Kan varmt anbefales.
Priofesional og god service, til tiden og med reservedele i høj kvalitet. Vi har en ladcykel på el der flere steder var blevet afvist da den var for stor - intet problem her. Vi kommer helt sikkert tilbage!
Det er fornuftige priser og en venlig betjening. Serviceniveauet er præget af professionalisme og det, at det det gamle ord "Et job der er værd at gøre, er værd at gøre godt", holdes i hævd i butikken.
Tager overpris for ting, fordi han kan. Lagde et "rustgebyr" på 50 kroner oveni da han lappede min cykel, fordi han mente, at den var rusten den er 1 år gammel. Lang servicetid 3 dage for lapning. Overholder sjældent åbningstiderne, så det er umuligt at vide, hvornår man kan hente sin cykel igen.
Helt fantastisk service til en meget fornuftig pris.
Super god service. Forklare hvad der er blevet lavet og det er fair pris! Kan varmt anbefales.
Sød og snaksaglig ejer, der kom med råd til vedligeholdelse og reparerede cykling super hurtigt. Kan anbefales
Der er god service og det er nogle rimelige priser. Kan helt klart anbefale stedet
Super hurtig og god service. En fin fyr at blive betjent af desuden!
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Borups Cykler.

København sportscykler

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Borups Allé 207 placering, hvordan kan jeg gå. Borups Cykler adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Borups Cykler. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Borups Cykler med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik