facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Bispebjerg City Cykler

Adresse: Tagensvej 194 st. DR D194 , 2400 København
Telefonnummer: 36 45 55 55
By: København
Rute: Tagensvej 194 st. DR D194
Postnummer: 2400


Anmeldelser
Cykelhandlen på hjørnet hat efterhånden ligget der i en del år. Jeg har altid kunnet få det, jeg leder efter. Cykelmanden er en flink fyr. Selvom butikken er lidt rodet, får man hurtig betjening.
Nok verdens værste cykelhandler, tager voldsomt overpris for alt.
Udskiftning af nu KrankBox på toårig citybike - 700kr ! Lige dyrt nok. Ved afhentning havde min cykelsaddel hul i siden og var skrabet som tegn på, at den må være væltet hårdt ned på asfalt ! Ikke noget han kunne genkende.
Min kærestes cykel punktere på vej hjem og vi går tilfældigvis forbi shoppen. De har stadig åbent, så min kæreste går ind og spørg om han kan skifte slangen, da vi har et godt stykke hjem endnu, det kunne han ikke fordi han lukkede om lidt. Så vi gik hjem og ringede efter en anden som gerne ville hjælpe, selv udenfor hans almindelige åbningstider. Der kommer vi ikke igen.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig en service som her. Har været derinde et par gange for at købe småting og hver gang har ejeren simpelthen været så ubehøvlet og direkte fornærmende. Jeg er gået derfra med dårlig energi hver gang! Jeg vil anbefale dig at gå et andet sted hen! Øv for en uduelig "cykelhandler"
Måske Københavns dårligste cykelhandler!? Dårlig service, og dårlig kvalitet af hans arbejde. Vælg hellere en anden cykelhandler.
Flink ældre mand. Fair priser. Ikke så godt håndværk. 3 erfaringer: 1. Lapning af mountainbike fordæk blev til ny cykelslange. En almindelig cykelslange vel at mærke. Ubrugeligt når man kører mountainbike i skoven og skal justere dæktryk. Man kan diskutere om det er tilforladeligt når han ikke har med mountainbikes at gøre. 2. Service af alm. cykel. Fint resultat. 3. Lapning af slange i bagdæk på alm. cykel resulterede i at cyklen bumpede op og ned hver gang hjulet drejer rundt. Ikke i orden. OPDATERING: Dagen efter lapningen viser det sig at lapningen ikke har holdt, luften er sivet ud af slangen. Har ændret fra 2 til 1 stjerne.
Dårligt serviceniveau! Ved udskift fra cykelkurv til barnesæde, smed ejeren min kurv ud som kun var 1/2 år gammel og kostede 400 kr. Han mente ikke at jeg kunne forvente, at han gemte den og gav mig den igen. Han var IKKE til at tale til fornuft. Jeg var ellers glad for hans arbejde, men den uvenlighed han udviste mig ødelægger oplevelsen. Og derfor vil jeg IKKE anbefale at man bruger hans forretning.
Har aldrig oplevet så dårlig service og decideret ubehøvlet. Han tager overpris for ALT, og når man konfronterer ham, så benægter han. Skulle købe en cykellås han ville have 800 kr. for, som stod til 320 kr. på nettet. Det var en kamp at få returneret pengene. Jeg har endda været der mange gange og fået skiftet dæk/slange. Jeg handler der aldrig igen!
Han tager penge for at spænde en pedal mens han ikke lader mig ikke se processen. Pedalen faldt dog alligevel af efter ca. 3-4 km kørsel. Det var spild af penge og tid.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Bispebjerg City Cykler.

København sportscykler

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Tagensvej 194 st. DR D194 placering, hvordan kan jeg gå. Bispebjerg City Cykler adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Bispebjerg City Cykler. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bispebjerg City Cykler med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Expander Cykler Expander Cykler 494 måler Bedste cykelmand i byen. Højt serviceniveau og fair priser.
Nord-Vest Cykler Nord-Vest Cykler 881 måler
Jupiter Lygten Jupiter Lygten 965 måler
Jensen Cykler Jensen Cykler 965 måler Vi har fået lavet vores batterier der og det er bare super.
Mega Bike Mega Bike 1 km God billig service med et smil. : Gode billige brugte cykler.
Hamlets Cykler Hamlets Cykler 1 km De tager fandme mange penge for en cykelslange. Mere end dobbeltpris af hvad det kost...
Moorebikes Moorebikes 1 km
Cykelsmeden Cykelsmeden 1 km Perfekt repareret cykel. Der skulle laves en del, men det hele var i orden, og fin in...
Cykleriet Cykleriet 1 km
Sali Cykler Sali Cykler 1 km Nul stjerner. Køber en cykel via deres hjemmeside. Der sker ingenting og da jeg konta...
Heino Cykler Heino Cykler 1 km Det blev en tysker Stevens fra Hamborg. Forhåbentligt kommer ikke alt for mange dele ...
Yk Cykelværksted Yk Cykelværksted 1 km Virkelig god service Yk Cykel værksted Tagensvej 60
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik