facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Andersen Hotel

Andersen Hotel
Adresse: Helgolandsgade 12 , 1653 København
Telefonnummer: 33 31 46 10
By: København
Rute: Helgolandsgade 12
Postnummer: 1653


Anmeldelser
Aldrig har jeg været på så fedt et ophold! Trods det kun varede en enkelt nat, var det alle pengene værd. Vi bliver mødt af den sødeste receptionist, ved navn Alexander, som virkelig brænder for at gøre opholdet for gæsterne perfekt. Han er helt vildt i mødekommende og man bliver absolut taget i mod med åbne arme Udover personalet, har de et helt specielt koncept, hvor baren er åben for alle, i form af at man selv blander og skænker drinks. Derudover bliver man tilbudt vin, et enkelt glas på huset, og de sparer bestemt ikke på det. Vi er yderst tilfredse og kommer helt sikkert tilbage igen
Absolut fantastisk ophold. Vi er jævnligt i København og har været på en del hoteller. Jeg har aldrig hørt om Andersens Boutique Hotel før nu, dette ved et tilfælde da jeg skulle booke på Absolon men der var udsolgt. Men sikken en fornøjelse. Hotellet er fantastisk lækker indrettet og man føler sig velkommen med det samme. Også med børn. Kl. 17-18 er der wine hour. Fantastisk service. Personalet super venlige, værelser lækre med en super lækker seng. Dejlig morgenmad. Og fri adgang til kaffe og the døgnet rundt. Vi kommer igen næste gang vi skal til København. Lækker gårdhave. Elsker kvarteret omkring hotellet også.
Lækkert centralt beliggende hotel. Venligt og imødekommende personale..lækker morgenmad..og værelser med fed indretning...og så den der nespresso maskine på værelset og winehour..små ting der gør den store forskel. Vi vil gerne komme igenVærelser: 5/5
Ledte efter et prisbevidst hotel med gode anmeldelser. Vi fandt dette hotel og de positive anmeldelser holdte. Central beliggenhed nær hovedbanegården. Fra den imødekommende receptionist til det dejlige værelse og gratis vinbar mellem 17 og 18 i loungen. Skøn morgenmads buffet med venligt og engageret personale. Dette bliver ikke sidste gang Og udcheckning kl. 11 er helt perfekt.
Go beliggenhed og fantastisk betjening
Vi var fuldt ud tilfredse med hotellet... dejlige farver også på værelset. Fint værelse og gode senge, hørte intet til støj fra gaden om natten. Personalet var meget venlige og hjælpsomme. Vi havde bestilt værelse og fik et med fin udsigt til gaden også fik vi et med badekar hvilke var bonus. Dog manglede der proppen til badekarret men et stk personale gjorde alt for at finde en samt der manglede morgenkåber hvilke vi også fik. I receptionen var der lækkert chokolade som vi kiggede på vi fik lov og tage en hver til at gå på : Morgenmaden var lækker dog var de blødkogte æg hårdkogte mindre detalje.
Fint værelse, godt badeværelse og udmærket seng. 4 pyntepuder foruden 2 almindelige er lidt meget, når man har fået et lille værelse. Der er varelevering i gården jeg havde vinduer ud til, kl 5 om morgenen, hvilket ikke forgik i stilhed. Desuden var personalet selv, meget højlydt i samtale med leverandøren. Fin morgenmad hvor man kan då en lille skarp, hvis man skulle have lyst til den slags.
Gode værelser der er fint indrettet og vedligeholdt. Rengøring og klargøring af værelser kan der ikke sættes en finger på, ligesom personalet altid er imødekommende og smilende. Morgenmadsbuffeten har et godt udvalg fra brød og pålæg til diverse morgenmadsprodukter.
Lækker lobby. Fin gårdhave. Rent dejlig værelse. Dejlig morgenmad. Meget venlig personale
Super hotel med en perfekt placering i indre København. Dejlig morgenmad, Happy Wine Hour og ikke at forglemme et altid smilende personale. Super til prisen.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Andersen Hotel med offentlig transport


Trommesalen (Vesterbrogade) 160 måler
26
7A
93N
København H (Metro) 190 måler
M3
M4
Hovedbanegården, Frihedsstøtten (Vesterbrogade) 220 måler
26
7A
93N
Gasværksvej (Istedgade) 230 måler
23
København H 250 måler
905

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Andersen Hotel.

København hoteller

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Helgolandsgade 12 placering, hvordan kan jeg gå. Andersen Hotel adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Andersen Hotel. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Andersen Hotel med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik