facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for ZULA

"-"
Adresse: Jagtvej 43 , 2200 København
Telefonnummer: 35 83 80 00
By: København
Rute: Jagtvej 43
Postnummer: 2200



relaterede søgninger: Zula anmeldelse, Zula Menu, Fufu København, Afrikansk restaurant København, Afrikansk Restaurant fufu, Etiopisk restaurant København, Afrikansk restaurant Blågårdsgade, Etiopisk Restaurant blågårdsgade
Anmeldelser
Anderledes oplevelse, på den positive måde. En meget lille restaurant hvor man bogstaveligt talt sidder på "skødet" af hinanden. Man skal ikke bevæge sig særlig meget før man vælter naboens drikkevarer. Man skal logge på nettet for, at se og bestille det man ønsker. Lidt anderledes måde at gøre tingene på, men ser det flere steder efterhånden. Vi havde bestilt bord kl 18.30 og allerede der, var halvdelen af menukortet udsolgt. Så det var et meget begrænset udvalg vi kunne vælge. Det irriterede mig faktisk da jeg havde set mig lun på en anden ret. Dog skal det siges, at det vi fik var fint og smagte godt. Kunne sagtens finde på at komme igen.
Dejlig mad, hyggeligt sted. Vi kommer gerne igenMad: 4/5
Dårlig service, ingen gad at vise os til noget bord. De gad ikke rigtig betjene, man skulle spørge om alt - selv betaling. De tog ekstra ting på betaling vi ikke drak og kunne ikke få pengene betaling. Skulle forhandle med dem i 10 minutter efter og fik alt i mønter. Maden var mest af alt injera uden meget kød og tilbehør. Desværre ikke godt nok ZULA.
Hyggeligt og charmerende lille sted med masser af personlighed. Venligt personale, behageligt lokale og fremragende kaffe til gode priser. Kan absolut anbefales, og jeg kommer helt sikkert igen.
Vildt godt! Hyggeligt, god betjening men - de kører på africa time, så det kan godt tage ret lang tid at få maden…
Hyggeligt sted med god mad. En spændende smagsoplevelse og god betjening. Prøv en omgang Zula Speciel, den kan varmt anbefales.
Takeaway af Zula Special + Derho Service: Servicen var helt okay og maden blev overleveret fint. Var pakket godt ind og i fin pose. Maden: Kort og godt forklaret, så er maden anderledes, end det vi normalt spiser. DOG så er det ikke en smagsoplevelse, som du træder ind i, i min mening. Brødet du får med har en fin konsistens, men er meget surt og tørt på samme tid, ikke specielt lækkert at spise. Retterne dertil havde fine konsistensen, men smagene manglede på alt maden desværre. En masse mos og sovs og en LILLE skulle kylling var det vi gav 300+ for. Salaten dertil var også rimelig standard. Kunne have været fra en biks i en shawarma house. Ikke noget der kan anbefales, hvis du vil smage autentisk afrikansk mad.
Havde ingen præferencer til dette sted, var på vej hjem i bil og kørte forbi dette lille hyggelige sted på Jagtvej. Vi var lidt sultne og tænkte at det kunne være rart at få noget i maven inden vi skulle hjem. Vi parkerede bilen på sidevejen til Jagtvejen hvor Zula ligger, og gik ind i den lille hyggelige restaurant/spisested. Meget nærværende samt hyggeligt sted. Vi blev modtaget venligt af tjeneren og fik et bord med det samme. Menuen var retter fra Eritrea og for pokker det var godt, vi valgte kun en ret til sammen og der var mere end rigeligt, og oveni den lokale øl. Dette sted kan klart anbefales og skal helt sikkert hen og prøve flere retter på dette hyggelige sted. Hvis du er til smagfuld og lækker udenlandsk mad er dette stedet. Og super høflig betjening samt service. 5 stjerner her fra
Vil advare folk om at spise her. Hvilket er ærgerligt, da konceptet og maden er hyggeligt. Spiste der selv i efteråret med min kæreste og vi fik begge to madforgiftning. Nu har en dansk avis så lige afdækket, at restauranten har fået gentagne sure smileys pga. skimmelsvamp og fødevarer opbevaret tæt på toilettet. Så hold jer væk - og Google selv stedet.
Top betjening, skøn mad og atmosfære. Gode priser. Kan anbefales!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til ZULA med offentlig transport


Jægersborggade (Jagtvej) 30 måler
18
Jægersborggade (Jagtvej) 110 måler
18
Nørrebros Runddel St. (Metro) 270 måler
M3
Nørrebros Runddel St. (Nørrebrogade) 290 måler
350S
5C
Nørrebros Runddel St. (Nørrebrogade) 290 måler
350S
5C

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik