facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Zhiki

"Zhiki Sushi er ejet af Dymong og Sry, som har været med til at stille sulten hos sushi-glade danskere siden 2005, dengang sushien for alvor blev introduceret til Københavns spisegæster.Som et større familieforetagende var parret med til at starte en af de første sushikæder Sachi Sushi i indre København.I 2011 gik Dymong og Sry selvstændigt og startede Zhiki Sushi på Ro´s Torv i Roskilde.Med 11 års erfaring og ikke mindst en passion for knivskarp gourmetsushi, har Zhiki Sushi givet Roskildegensere en oplevelse af det japanske køkken på højt niveau. Hos os er den absolut højeste prioritet kvalitet. Vores kokke arbejder kun med de bedste kvalitetsvarer, råvarerne er altid friske og der lægges mange kræfter i selve tilberedelsen."
Adresse: Ro's Torv 19 Københavnsvej 29 , 4000 Roskilde
Telefonnummer: 44 44 55 36
By: Roskilde
Rute: Ro's Torv 19 Københavnsvej 29
Postnummer: 4000



relaterede søgninger: Zhiki deluxe menu, Kinesisk Roskilde, Sushi meny Roskilde, Nytårsmenu Roskilde, Dumplings Roskilde, Izakaya roskilde ad libitum, Restaurant Skomagergade Roskilde, Bubble tea Roskilde
Anmeldelser
Der er ikke en finger at sætte på maden, wauw! Store flotte stykker sushi, lækre råvare, skøn smag og anrettet indbydende og lækkert. Personalet var flinkt og problemløsende. Det er i den dyre ende, men man får bestemt noget for pengene. Jeg kommer gerne I gen.Mad: 5/5
Vores Maki faldt fra hinanden, laksen var fin, men resten smagte ikke super friskt. I det hele taget en lidt kedelig oplevelse som var på niveau med supermarkeds-sushi..
Ganske udmærket sushi. Ikke den bedste jeg har fået, men langt fra den værste.
Ok sushi, men ikke pengene værd - der findes flere bedre og billigere alternativer.
Så sødt personale og venlig betjening med et glimt i øjet og smilet på, dejlig oplevelse og kommer helt sikkert igen Parkering: De første 2 timer er gratis at parkere i parkeringshuset.
Hyggeligt sted med små borde og "private" båse. Stort udvalg til rimelige priser. Fin betjening og kort ventetid. Lidt rod omkring toilet forholdene.
Altid lækker mad og altid god og hurtig betjening
Zhiki er intet mindre det bedste sushisted jeg kender - og jeg har prøvet en del forskelligt ; Altid dejligt mad, med store stykker og lækker kvalitet. Køkkenet gør det simpelthen så godt og tjenerne har jeg kun haft positive oplevelser med.
Ik brug forudbestilling, jeg havde bestilt mad til kl 17:00, bl.a. lune edamame bønner, da jeg fik maden var det helt koldt og havde tydeligvis været klar, et godt stykke tid inden kl 17:00. EDIT: Jeg tog imod maden 10 minutter inden den var klar, og der havde jeg stået og ventet lidt, hvor posen havde stået klar på jeres reol. Så den må jo have været klar et stykke tid inden. Maden var allerede kold i bilen, hvilket var en gåtur på omkring 10 sekunder ude i kulden.
Nu har vi spist hos Zhiki sushi efterhånden rigtig mange gange i løbet af de sidste par år. Vi har generelt været glade for både mad og service. Vi plejer at bestille en menu og spørger altid om vi kan få byttet nogle af dem ud med nogle andreogså nogle der ikke er i menuen i forvejen, det plejer sagtens at kunne lade sig gøre, medmindre køkkenet vudere at have for travlt til dette, hvilket kun er sket én gang ud af de mange gange. Det er helt i orden hvis det ikke kan lade sig gøre grundet travlhed. Personalet plejer altid at spørger køkkenet om dette. Idag mødte man så en medarbejder i telefonen som hårdnakket påstod at det aldrig har været aktueltNu kender vi flere der har fået lov til det, jeg nævnte om hun kunne spørge køkkenet og det kunne hun overhovdet ikke. Det der gør mig skuffet og vred er at vi så mange gange har fået det gjort, og personalet har spurgt i køkkenet hver gang. Og så møder man så dårlig service og en der indirekte påstår jeg lyver. Det super ærgerligt da vi ellers nød at komme der.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Zhiki med offentlig transport


Ro's Torv (Københavnsvej) 100 måler
123
206
220
600S
91N
93N
Ro's Torv (Københavnsvej) 110 måler
123
206
220
600S
91N
93N
Roskilde Svømmehal (Bymarken) 390 måler
206
Roskilde Svømmehal (Bymarken) 400 måler
206
Bytoften (Byageren) 400 måler
220
91N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Zhiki.

Roskilde sushi

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Ro's Torv 19 Københavnsvej 29 placering, hvordan kan jeg gå. Zhiki adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Zhiki. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Zhiki med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik