facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Yutaka Sushibar

Yutaka Sushibar
"Yutaka Spisehus er sat til verden for at skabe de perfekte rammer for en glad og sjov aften i byen. Hos os står maden ikke alene, vi har forsøgt at skabe en restaurant som er uformel, hyggelig og oser af en international storbys stemning. Vores mad er ukompliceret, smuk og tager afsæt i det japanske køkken."
Adresse: Fonnesbechsgade 9 , 7400 Herning
Telefonnummer: 97 12 70 90
By: Herning
Rute: Fonnesbechsgade 9
Postnummer: 7400



relaterede søgninger: Sushi herning bredgade, Sushi Herning, Running Sushi Herning, Sushi Herning take away, Sushi Mania Herning, 9-ni Sushi, Sushi Herning Fonnesbechsgade, Take away Herning
Anmeldelser
Super god mad, velsmagende og lækkert. Servicen kunne godt have været bedre, først blev vi glemt med drikkevarer og bagefter sprang tjeneren over en menu og til sidst glemte de vores dessertMad: 5/5
Det er ikke uden grund, at Yutaka er en af Hernings bedste restauranter. En københavner kunne foranledes til at sammenligne med de bedste udgaver af Sticks and Sushi, men det ville være en fejl, hvilket køkkenets sans for detaljer og den imødekommende service vidner om. En japaner ville nok foretrække lidt mindre pynt og mayo på sushien, men det er en smagssag.
Prøvede deres Baos og en sushi planke. Der var god balance i smagen og sammensætning over hele linjen, samt gode råvare. Klassisk sushi, eksperimenterne Baos. Ikke sidste gang jeg kommer der.
Dejligt sted med lækker sushi.Mad: 5/5
Det var meget hyggeligt men akustikken er ikke vildt god når der er mange samlet. Særlige madbehov: Laktosefri
Fantastisk sushi-spisested i hjertet af Herning. Selvom jeg nu bor i Aarhus, så savner jeg virkelig Yutaka i Herning. Kan sushi blive bedre? Det tror jeg ikke!
Jeg bliver aldrig fan af Sushi.... når det er sagt, så er "baren" pæn og nydelig, med en servering, der har forstand på maden og gerne fortæller om de enkelte retter i detaljer! Vi fik også et par stykker oksekød, de var ikke en succes.
Den bedste sushi jeg har fået til dags dato.Mad: 5/5
Hyggeligt lokale, højt til loftet. Maden,- lækker, interessant, skulptorisk leveret. Super betjening.
Skøn mad og god service
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Yutaka Sushibar med offentlig transport


Østergade/Kongrescentret (Herning Kom) 140 måler
116
13
169U
2
5
53
Østergade/Kongrescentret (Herning Kom) 150 måler
13
2
5
53
Herning Station Bus 160 måler
1
101
102
116
124
13
140
15
150
168U
169U
2
3
4
5
53
6
7
8
81
9
980
Herning St. 190 måler
032
ICL
RA
RX
Kousgaards Plads (Herning Kom) 200 måler
1
101
102
140
15
150
3
7
8
9

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Yutaka Sushibar.

Herning sushi

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Fonnesbechsgade 9 placering, hvordan kan jeg gå. Yutaka Sushibar adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Yutaka Sushibar. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Yutaka Sushibar med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
SushiMania SushiMania 86 måler Deres sushi er helt ok, men ikke påhøjde med de bedste sushi steder der findes. Jeg ...
9-Ni Sushi 9-Ni Sushi 134 måler Virkelig lækker mad! Helt frisk sushi og varme retter. Dog er tjenerne ikke så servic...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik