facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for YouSee

YouSee
"YouSee Fisketorvet ligger i Fisketorvet på Kalvebod Brygge 59 på 1. sal ved siden af Humac. Se vores sortiment af mobiler og tablets fra populære brands som Apple og Samsung. Du har altid mulighed for at købe telefoner, tablets, mobilabonnementer, bredbånd og elektronisk tilbehør til skarpe priser. S-togs linje A, E, Bx, B, C og H standser på Dybbølsbro st. Du finder gratis parkering på Fisketorvet. Hos YouSee Fisketorvet står vi altid klar til at hjælpe dig f.eks. med at sætte din telefon op, få oprettet et mobil- eller tv-abonnement eller få et nyt simkort til din telefon direkte i hånden. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig altid med at finde netop den løsning, der passer til dit behov. Vi har de nyeste iphone modeller på lager."
Adresse: Teglholmsgade 1 , 0900 København C
Telefonnummer: 70 70 40 40
By: København C
Rute: Teglholmsgade 1
Postnummer: 0900



relaterede søgninger: YouSee butik København Østerbro, YouSee butik valby, YouSee butik viby, YouSee butik herlev, YouSee butik Aarhus, YouSee butik Taastrup, YouSee Aarhus Bruuns Galleri, YouSee Frederiksberg
Anmeldelser
Svigagtigt lavede de et betalt abonnement og udstedte en faktura. Til mange appeller til medarbejderne er mit spørgsmål ikke løst. De fortsætter med at sende breve og regninger for tjenester, som jeg ikke brugte!
Har det man skal bruge. Dog alt for dyre priser. Købte ny mobil, de sætter den op og overfører alt fra den gamle. Der sker en fejl så telefonen er låst, tager tilbage og skal så undvære telefonen i 14 dage da den åbenbart skal til reparation!? Da telefonen skal hentes forlanger de 300,- for overførsel af data fra den gamle til den nye. Efter lidt brokkeri, trækker de det så tilbage.
Havde et problem det startede d 4/9 har ringet til mindst 30 i 14 dag og problem er IKKE blevet løst
Jeg og min familie har lige været I yousee på fisketorvet og blev expederet af Emil og fik alletiders service og han var meget hjælpsom så det var en dejlig oplevelse
Super tilfreds med serviceniveauet i butikken
Hvis du vil have et stabilt og hurtigt sikkert internet med 5G. Så er det Yousee du vælger.
Utrolig dårlig service. Hvis de sælger en varer på falske informationer er der ingen hjælp at hente. Kan ikke anbefales.
De kunne engang gøre mit nummer ikke blev vist . Men tilgengæld kunne el-gigaten kære på højst 4 minutter gøre dette og jeg skulle endda hos Yousee have mit pas med. Trods jeg har et kodeord NEJ En medarbejder i Yousee forretningen . En Mr.flemming der inde afviste mig . Jeg kunne se at han gjorde sådan til den anden nej. NEJ min telefon understøtte ikke at man kunne indstille ikke til hemmelig nr . Og så skal jeg nu i overmorgen igen for at låse det helt fast skam jeg da komme med mit pas . Hvor mange går rundt med. Deres pas i Danmark Problemet Er Løst. Alt nu Ok.
Produkt er ok men yousee's egen viden om tekniske detaljer er ikke altid i top. Og de siger intet om evt fælder i opsætning af deres udstyr når man bestiller TV.
Virkelig dårlig kundeservice Hvis når er dårlig til at sige nej i butikken skal man ikke handle der for de har det ned at blive ved med at presse en.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til YouSee med offentlig transport


Scandiagade (Teglholmsgade) 70 måler
7A
Scandiagade (Teglholmsgade) 100 måler
7A
Teglholmsgade (Vasbygade) 160 måler
7A
97N
Vasbygade (Sydhavns Plads) 230 måler
7A
97N
Sydhavns Plads (Vasbygade) 340 måler
97N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger YouSee.

København c ınternetudbydere

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Teglholmsgade 1 placering, hvordan kan jeg gå. YouSee adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner YouSee. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om YouSee med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik