facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for YouSee

"YouSee Waves ligger i Waves Shoppingcenter på Over Bølgen 8B i Greve. Se vores sortiment af mobiler og tablets fra populære brands som f.eks. Apple og Samsung. Køb telefoner, tablets, mobilabonnementer, bredbånd og elektronisk tilbehør til skarpe priser. Butikken ligger overfor Normal tæt på indgang H. Offentlig transport går direkte til døren lige ved Hundige Station. Du finder også parkering i centret. Hos YouSee Greve står vi altid klar til at hjælpe dig. Kom og få hjælp til at sætte din telefon op, få oprettet et mobil- eller tv-abonnement eller få et nyt simkort til din mobil direkte i hånden. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig altid med at finde netop den løsning, der passer til dit behov. Vi glæder os til at se dig i YouSee Greve"
Adresse: Over Bølgen 8 B , 2670 Greve
Telefonnummer: 70 12 18 01
By: Greve
Rute: Over Bølgen 8 B
Postnummer: 2670


Åbningstider

Mandag: 10:00-19:00
Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 11:00-16:00


relaterede søgninger: YouSee drift internet, YouSee fejlmelding, Driftsforstyrrelser YouSee, yousee fejlmelding af tv-signal, YouSee kundeservice, YouSee kontakt, YouSee butik, youSee Rødovre
Anmeldelser
Altid en fantastisk betjening også selv om man bare skal have hjælp til et af sine produkter. Jeg er meget glad for YouSee og deres betjening i forretningen i Waves.
Lille, menpæn og nydelig butik. Ligger centralt i Waves, hvilket betyder at der altid er parkeringspladser. Gode produkter og ok priser.
Super god oplevelse og god service som jeg fik med at købe mobil tak
Jeg er pt kunde hos Yousee, men de har ikke noget at byde ind med. Jeg overvejer at finde en anden udbyder. Det bliver næppe svært.
Køen foran kassen var lige så stor som den kø der var bag ved kassen.. og ingen vand i kaffemaskinen.. man skal have rigtig god tid når man besøger butikken..
Fantastisk oplevelse - særdeles god kundeservice. Blev betjent af Ahmed - som var meget serviceminded og dygtig til at forklare flere mulige løsningsmuligheder. Karin Maria Svendsen Greve
Fuldstændige umulige at komme i kontakt med, over 3 dage med ønsket om at blive ringet op, hører man INTET. Jeg køber min nye IPhone et andet sted !
Var heldig lige denne dag ikke mange mennesker så kom hurtigt til og fik en super god service.
Super sød og fortælle mig alt jeg vil vide og alt den hjælp jeg skal bruge
God og hjælpsom betjening, et sted jeg kommer igen
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til YouSee med offentlig transport


Waves, Hundige (Hundige Centervej) 170 måler
400
400S
600S
Waves, Hundige (Hundige Centervej) 210 måler
400
400S
600S
Hegnsgården (Anders Plougs Allé) 260 måler
224
225
Hegnsgården (Anders Plougs Allé) 260 måler
225
Hundige St. 320 måler
225

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik