facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Wish Café Lounge

Wish Café Lounge
Adresse: Dirch Passers Allé 64 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 52 68 53 58
By: Frederiksberg
Rute: Dirch Passers Allé 64
Postnummer: 2000



relaterede søgninger: Vandpibe Café
Nærliggende lignende virksomheder
Café Reina Café Reina 2 km Værste cafeoplevelse noglesinde!! Jeg er simpelthen i chok! Vi var en hel arbejdsfol...
Anmeldelser
God musik, kage og lækker fyre…
Vil under ingen omstændigheder anbefale et besøg til denne Cafe. Vi var en gruppe på 4 personer, der fik et bord kl. 21 på cafeen. Halvdelen af de drikkevarer vi ønskede at bestille havde de ikke. Diverse cocktails og smoothies manglede i følge medarbejderne ingredienser der gjorde at de ikke kunne serverer det. Det undrede os at hvis man som Cafe mangler eksempelvis mynte, at man ikke går i føtex på den anden side af vejen for at købe det. Det er jo 3 cocktais de ikke får solgt grundet dettte? Dog formår vi at bestille sodavand og 2 Vandpiber. Den største udfordring lå i de 2 vandpiber vi modtog. Vi antog at vi modtog vandpiberne kl.21.30, derefter var det simpelthen umuligt at få skiftet kul på vores pibe, vi kontaktede alle tjenere der var på cafeen, og ventede 2 timer på at få skiftet kul. Desværre betød det at piben jo ikke var til at ryge 45 min efter vi fik fordi kullet var blevet brændt ud. Vi rejste os så fra bordet kl. 23.45 igen uden at have fået skiftet kul på vandpiben. Vi gør opmærksom på dette til tjeneren der godt kan se ikke har fået det produkt vi har betalt for. Han undskylder med travlhed og vi bebrejder ham ikke. Vi forsøger så at gøre opmærksom på at det er ånddsvagt at tage betaling for de 2 piber når vi ikke har fået det produkt vi har betalt for. Tjeneren snakker med chefen der sad i Cafeen sammen, og kom ned og fortalte vi ville få 20% på regning. Vi grinte og fortalte at uden chefens indblanding kunne vi få 15% ved at tagge dem på instagram. Jeg forstår mig ikke på at drive en Cafe, men manglende respekt for kunderne samt fastholdelse af at betale for at produkt vi mener vi ikke har modtaget er mig uforstående. Jeg kan igen under ingen omstændigheder anbefale denne cafe, og håber ejer er glad for de 300 kr. han fik den aften fra os.
Hyggeligt men lidt "stram/krads " smag, og der kunne være bedre udluftning. Ellers OK og flinke mennesker.
Dårlig vandpibe kradsede hele tiden selvom den blev suget til kg smagte på ingen måde af lemon chill men som om den ikke var blevet vasket
Der bliver ikke taget hensyn til, hvis du er en drenge gruppe 2-3 stykker I får de de dårligeste pladser. Det anden gang vi er her, for at teste om det er sådan deres måde at køre stedet på er. Som desværre er bekræftet nu.
God piber og lækkert atmosfære. De havde ikke te, men vi spurgte om det ikke kunne lad sig gøre, så lavet han alligevel te, det er god service.
Man skal for det meste vente i lang tid på at få sin pibe og mad/drikke, hvis de da har fået varer leveret
Helt ufattelig god service, og god vandpipe.
Rigtigt godt sted til at nyde en vandpibe eller lidt lækkert
Var der på en onsdag aften. Piberne er middel. De tager ikke andet end kontanter. Service ok
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik