facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Wildebeest Gastropub

Wildebeest Gastropub
Adresse: Østerbro 12, 9000 Aalborg, Danmark
Telefonnummer: 53 61 65 40
By: Aalborg
Rute: Østerbro
Gadenummer: 12
Postnummer: 9000


Åbningstider

mandag: 17.00–22.00
tirsdag: 17.00–22.00
onsdag: 17.00–22.00
torsdag: 17.00–22.00
fredag: 11.30–23.00
lørdag: 11.30–23.00
søndag: Lukket

Nærliggende lignende virksomheder
Cafe Frederiksberg Cafe Frederiksberg 1 km Vi ankom ved 16 tiden, for at få en tår øl og noget at spise. Vi bestilte, bøfsandwi...
Anmeldelser
Var afsted en fredag lige efter frokost. Service var nærværende, smilende og årvågen. Dette sammen med den bedste burger jeg nogensinde har fået i Aalborg var det en fantastisk oplevelse.nGod saftig bøf, lækker røget/stegt smag og sprøde pommesfrites.nDer var ikke så mange gæster i restauranten- er ikke i tvivl om at mange gæster og den lækre mad absolut vil være en god kombination.nDet var også sønt at komme et sted som serverer Hancock Cola Light, som er en vidunderlig drik serveret i glasflaske.nVi kommer helt sikkert igen!
Formålet af vores besøg var at afprøve forud for at invitere der nogle gæster. Vi spiste beefcake burger og 2 slags sliders som er små burgers. I modsætning til alle burgers restauranter hvilke jeg har besøgt indtil nu skal man bestille pomfritter ekstra for 35 DKK. Pomfritterne smagte gammel fritureolie hvor tjeneren skyndte sig at forklare at opskriften er køkkens hemmelighed. Sliders ‘HerkuLARS’ og ‘Normandy Flapjack’ var kolde og bacon i sidstnævnte ikke kunne spises. Pubben har 12 fadøl til at vælge mellem og man kan smage dem inden bestilling. Tjenere har behov for erhverve lidt mere erfaring. Vi betalte regnigen på 628 DKK som er ret højt ift. kvaliteten af maden. Jeg giver 4 stjerner for øl, 1 for mad og 1 for betjening således 2 stjerner for det hele. Vi vil ikke invitere vores venner til middag til Widebeest Gastropub.
Rigtig fint sted, hvor man har mulighed for at prøve noget anderledes end hvad der ellers tilbydes i Aalborg.nnKan helt klart anbefale deres burgere/sliders, og ikke mindst deres fries.nnSå gør det mig også bare en lille smule glad, at de sælger Hancock Sport Cola Selvfølgelig Sports Cola med s, hvis man kommer fra Skive ligesom mig nnGenerelt god service, men til tider meget proppet, og der kan forekomme ventetid på de travle dage, specielt fredag/lørdag aften.nnPrisen er mere end hvad en typisk nordjyde vil betale, men er alle pengene værd.
Helt vildt hyggeligt spisested. Kæmpe burger til ikke mange penge.nHelt sikkert et besøg værd
Fint, hyggeligt sted, med en god atmosfære, lækker mad og et rigtig godt udvalg af øl!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik