facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Wild Rover Travel

Wild Rover Travel
"Wild Rover Travel designer selvguidede vandreferier. Det vil sige, at du vandrer på egen hånd, uden guide i nogle af Europas smukkeste områder. Vi sender dig rutebeskrivelse og kort, booker dine overnatningssteder og sørger for, at din bagage bliver transporteret fra sted til sted, så du kun skal bære på det, du har brug for i løbet af dagen. Vi tager os som sagt af alt det praktiske, så du skal ikke tænke på andet end at vandre og opleve i dit helt eget tempo!"
Adresse: Jensløvs Tværvej 10, st. th. , 2920 Charlottenlund
Telefonnummer: 23 11 31 78
By: Charlottenlund
Rute: Jensløvs Tværvej 10, st. th.
Postnummer: 2920



relaterede søgninger: North Sea Trail map Denmark
Anmeldelser
God oplevelse til dato.
Min hustru og jeg er lige vendt hjem til Danmark efter en fantastisk uges hiking ad Rota Vicentina. Turen købte vi som en "pakke" hos Wild Rover Travel - og det spillede bare 100%. Al kommunikation før og op til afrejse var upåklagelig. Transport af bagage fungerede som en drøm – det var en fornøjelse at nå frem til det næste hotel, og så var bagagen allerede “checket ind” på værelset. Diverse taxa transfers til/fra hotel før/efter dagens hike slog aldrig fejl – det var tydeligt, at de var vant til at håndtere denne del. ActiveNav app’en var en fornøjelse at anvende – der var på intet tidspunkt behov for at rode med det printede materiale, vi havde fået tilsendt på forhånd. Vi rejste mellem 11/3 og 18/3 og vejret var helt perfekt. Temperaturen lå mellem 18 og 22 grader – og der var sol hver eneste dag. Eneste regn var en times støvregn en enkelt dag. Det var på alle måder en fantastisk oplevelse – og det med garanti ikke sidste gang vi anvender Wild Rover Travel til at stå for en vandreferie. De bedste anbefalinger herfra.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik