facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for White Elephant Restaurant

White Elephant Restaurant
Adresse: Klostergade 1 , 8000 Århus
Telefonnummer: 86 12 94 99
By: Århus
Rute: Klostergade 1
Postnummer: 8000



relaterede søgninger: White elephant meaning, White Elephant menu, White Elephant Take Away, White elephant Symbolism, White Elephant game, Thai restaurant Aarhus, White Elephant trustpilot, Kiin Kiin Aarhus
Anmeldelser
Kom med et smart Box gave kort hold da op alt det mad og sikke en oplevelse det bliver ik sidste gang vi kommer her tjenere super til at at spørge og anbefale smilene fra køkkenet og så alle de smage mums
Super dejlig mad, om end at den er tilpasset danske klientel og er derfor ikke så stærk som man ville opleve den i Thailand. Når det er sagt gør de det fantastisk godt og vi er aldrig gået skuffede der fra. Priser, mængder og råvare harmonerer fint, kun drikke varene er lidt dyrere.
Virkelig lækker og smagfuld mad. Vi havde gavekort og fik utroligt meget for pengene. Der var er god stemning blandt både gæster og personalet. Vi sad "oppe" med fin udsigt til gaden. Kommer gerne igen.
Formentlig det bedste sted, jeg har spist Thai. Utrolig dejlig mad og betjening i top. God tid, til at blive færdig og børn er velkomne. Klasse sted.
Meget lækker mad! Deres forret med rejer var helt enorm god at starte på. Desuden var det muligt at få fill-up på ris, men det var ikke nødvendigt og det var nemt at blive mæt. Vi havde bestilt retterne på forhånd, så maden kom hurtigt og der var god service.
Stedet har fået et løft med deres indretning, maden er dog den samme som altid. Lidt for plain og bringer ikke rigtig Thailand oplevelsen frem.
Rigtig god mad der bliver ved med at være ens hver gang man er der selv om der kan gå længe imellem og samtidig med en god betjening
God mad. Nemt koncept, så man prøver lidt af hvert
Der findes en del restauranter i Århus med en etnisk profil og White Elephant skiller sig lidt ud ved at præsentere sig i mere klassisk stil når det gælder selve indretningen. Her er ikke forsøgt at skabe en stemning med overdrevne effekter, bare pænt og velordnet. Menukortet er ikke helt så omfattende, som ellers typisk ses på steder hvor man vil omfatte flere asiatiske lande. White Elephant er en Thai-restaurant, certificeret af den thailandske regering garanti for ægte thaimad. De to retter vi bestilte, Gang Ped og Gang Ped Pad - samme ret i grunden med henholdsvis svinekød og and - kom hurtigt på bordet, hvilket tyder på en del præparerede ingredienser. Ikke noget at udsætte på smag eller friskhed, men alligevel lidt uden helt at få smagen op i karakter. Relativt svagt krydret. Vi fik ris til. Nudlerne var udsolgt!
Lækker mad, hyggeligt sted og venligt personale. De havde dog udsolgt da vi kom til desserten, så i stedet for en lækker pandekage fik jeg en INDBAGT BANAN.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til White Elephant Restaurant med offentlig transport


Nørregade (Aarhus Kom) 200 måler
16
17
18
1A
23
46
Klostertorvet (Aarhus Kom) 220 måler
100
11
13
16
17
18
1A
200
22
23
2A
3A
43
44
45
46
4A
Nørre Allé (Aarhus Kom) 220 måler
16
17
18
1A
23
46
Klostertorvet (Aarhus Kom) 230 måler
100
11
13
16
17
18
1A
200
22
23
2A
3A
43
45
46
4A
Navitas/Kystvejen (Aarhus Kom) 280 måler
12
123
15

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik