facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Waxon

Adresse: Rosenørns Alle 36, st , 1970 Frederiksberg
Telefonnummer: 31 12 99 19
By: Frederiksberg
Rute: Rosenørns Alle 36, st
Postnummer: 1970


Nærliggende lignende virksomheder
Revebel Revebel 874 måler Super behandling i rolige omgivelser halv anden times ansigtsbehandling for første ga...
Angel's Touch Angel's Touch 929 måler
Dacapo Dacapo 2 km Kit er bare en dygtig frisør, og så er der bare en god og hyggelig atmosfære.
Anmeldelser
Rigtig sød kvinde som voksede. Man kunne dog mærke hun ikke var rutineret, og vidste ikke hvor man skulle holde når man voksede. Gik derfra med en stor åben rift, som er meget smertefuld. Fik følelsen af det var min egen skyld, af en anden behandler, da min cyklus kan have været grunden til dette, det var dog udelukkende behandleren. Fik behandlingen gratis, som var det mindste de kunne gøre. Kan ikke anbefale dette sted, og ville ønske jeg kunne give 0 stjerner!!
Jeg synes at det er rigtig dygtige medarbejdere, god service, venlige og utrolig professionelle. Kan stærk anbefale City Wax.
Har fået sugarwax to gange hos dem til en billig pris fremfor andre steder. Behandlingen var god og som den skal være. Har intet at klage over og kan dermed anbefale Kasia !
Min anden voksbehandling nogensinde, og lige i hjertet af Frederiksberg. Fantastisk service! Hele ben + bikini for 500kr og armhuler gratis med i købet. Yalda er venlig, imødekommende og top professionel; hun small-talkede mig igennem de lidt mere smertefulde områder, og behandlede hurtigt og effektivt. Salonen er nyrenoveret og veldekoreret med en god atmosfære. Yalda og CityWax får min varmeste anbefaling!
Simpelthen det bedste sted i byen.." Yalda er bare den bedste.. Sindsygt sød, får dig til at føle dig godt tilpas og helt enormt dygtig <3 jeg kommer hele vejen fra Amager kun pga af hende. <3
Hurtig og effektiv behandling!! Reddede min ferie fra irriteret hud
Altid god behandling - jeg er super glad for at komme hos Citywax. Jeg har fået en kombination af voks og sugaring, der fungerer rigtig fint. De varmeste anbefalinger herfra.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Waxon med offentlig transport


H.C. Ørsteds Vej (Rosenørns Allé) 30 måler
2A
71
Rosenørns Allé (H.C. Ørsteds Vej) 50 måler
1A
Rosenørns Allé (H.C. Ørsteds Vej) 70 måler
1A
H.C. Ørsteds Vej (Rosenørns Allé) 90 måler
2A
Forum St. (Metro) 120 måler
M1
M2

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik