facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Waves

Waves
"WAVES Shoppingcenter er et stort center beliggende i Greve på Sjælland - og så er det samtidig designet til at være nemt og overskueligt at finde rundt i. Det meste af centret er nemlig holdt i ét plan, hvilket giver det et naturligt og effektivt flow. Der er højt til loftet og rigeligt af naturligt lys, så du oplever masser af luft og en skøn atmosfære.WAVES fremstår som et flot center, da det er blevet moderniseret og renoveret i 2017. Desuden tilbyder vi 110 spændende butikker. Her kan du finde noget for ethvert behov - fra frisører til tøj."
Adresse: Over Bølgen 2 A , 2670 Greve
Telefonnummer: 43 90 66 46
By: Greve
Rute: Over Bølgen 2 A
Postnummer: 2670


Åbningstider

Mandag: 10:00-19:00
Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00
Søndag: 10:00-17:00


relaterede søgninger: Waves Åbningstider, Kort over WAVES, WAVES parkering, Waves åbningstider søndag, WAVES Information, WAVES gavekort, WAVES spisesteder, Waves biograf
Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Café corn ok mad, tog en del tid at få maden selv om der kun var 3 andre par tilstede. Maden er helt ok ikke det helt store at skrive hjem om men ok. Stedet er rigtig hyggeligt og god atmosfære.
Stort shoppingcenter i Hundige, samt Bilka. Mange fine butikker, men oversigtskort på papir, er noget af det ringeste jeg har set. Det er IKKE BRUGER VENLIGT. Få dog lavet noget ordentligt professionelt, enten på papir eller tavler, så man kan finde butik eller vej rundt. Bilka SUPER.
Der sker meget i shoppingcentret. Der er langt imellem mine besøg. Og der er altid kommet nyt til, når jeg er der. Der er f.eks. minegolf baner, og noget bordfodbold. Det er selvfølgelig mens i bedste hensigt at opstille disse ting i lokaler, til brug for både familier, unge og ældre. Men det er sørgeligt at se på en lørdag, at der ingen mennesker er at finde der. Man føler sig ikke overrumplet af mennesker når man bevæger sig rundt derinde, og der er mange butikker med forskellige sager, så du ikke går forbi de samme tøjbutikker efter hinanden.
Stort center med mange og spændende fristelser for både mad, tøj og oplevelser. Gode adgangsforhold. Tæt på motorvejen. Masser af P-pladser.
Et glimrende center, ikke for stort og ikke for småt, dum kan få stort set få alle de varegrupper du efterspørger
ganske behagelig, bilkaen har nogle mangler og priserne er lidt høje, ellers er alt ok
Dejligt shoppingcenter, rigt forretningsudvalg og en del spisesteder. Endvidere: Den største Bilka vi nogensinde har besøgt - enorm.
Flot og dejligt lyst center med masser af gode butikker og et bredt udvalg. Centeret er blevet udbygget for mange år siden, men stillen er holdt og det gamle hænger fint sammen med den gamle del. Bilka fylder selvfølgelig meget i Waves, men det gør ikke noget for der er stadigvæk masser af plads. Pæne toiletter.
Bilka er altid en vinder. Jeg har ikke fået tjekket resten af centeret i årevis....
Godt center med alt hvad man skal bruge.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Waves med offentlig transport


Waves, Hundige (Hundige Centervej) 170 måler
400
400S
600S
Waves, Hundige (Hundige Centervej) 200 måler
400
400S
600S
Hegnsgården (Anders Plougs Allé) 270 måler
224
225
Hegnsgården (Anders Plougs Allé) 280 måler
225
Hundige St. 390 måler
225

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik