facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Want2Bowl

Adresse: Taastrupgårdsvej 10 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 70 23 33 77
By: Taastrup
Rute: Taastrupgårdsvej 10
Postnummer: 2630



relaterede søgninger: Bowling Taastrup
Anmeldelser
Vi fejrede svogers polterabend. Det hele fungerede bare. Kun mine fingre var ikke skruet ordentligt på. Der tog jeg ikke kegler nok men vi hyggede os gevaldigt.
Fine baner. Dog opleves en kvindelig midaldrende ansat tjener i Restauranten ovenpå som værende stresset og vrissende af gæsterne. Hun fremstod uhøflig og nedværdigende med smarte bemærkninger som “det ved jeg jo sådan set godt, ik søde?” Da en af gæsterne gjorde opmærksom på, hvem der havde bestilt burger. 0 stjerner for den opførsel, alt andet var sådan set fint.
Det var gammelt og slidt og dårlig service. Vores bane gik i stykker efter 10 min spil. Vi ventede et kvarter mens de fixede det og da vi spurgte efter mere tid sagde de at de ville give os 10 min extra tid. Det fik vi så ikke... Mens vi ventede bestilte vi en slushice til børnene som de sagde de ville komme ned med. Jeg var oppe og spørge efter den to gange og de blev ved med at sige at de kom lige om lidt. Efter 30 min gik jeg op igen og de sagde at de ville komme ned med den om lidt. Så sagde jeg at jeg hellere ville have den i hånden NU. Det fik jeg så. De var to på arbejde og der var kun halvt fyldt. Dårlig oplevelse.
Måske vi bare var uheldige!!! Spillede på bane 19. Operatør måtte 2 gange i teknikken for at få den til at virke. Næsten hver 3. gang der blev sat kegler op, manglede de 2-4 kegler. Vores søn på 7 år, havde bander, så kuglen ikke kunne gå i "grøften" banden i højere side virkede kun nogle få gange. Vi oplevede flere gange at bane ikke registrerede at kuglen væltede kegler, så man fik flere skud end man normalt er berettiget til. Vores søn havde en kugle der ikke fik ret megen fart på, hvorfor den stoppede midt på banen og begyndte at rulle baglæns, hvilket ikkeburde kunne lade sig gøre hvis hvis banen var "lige" Stedet virker overordnet som fint, det er godt besøgt, men oplevelsen med bowlingbanen gør at det hele virker meget brugt og i dårlig stand. Vil dig lige sige at vi har hygget os, selv om oplevelsen med bowlingbanen.
2 gange virkede kegle maskinen ikke hvor vi måttet tilkalde hjælp hvilket stjal 15 min af vores ene time. Der var også flere gange hvor kegle maskinen ikke satte det rette antal kegler der skulle stå på banen.. skoene der er meget slidte og kunne godt trænge til en udskiftning. Ud over de dårlige nævnte ting, var det en fin nok oplevelse.
Selve bowling centeret er fint og godt. Maden buffet, er ok, men.... Man kan desværre ikke være sikker på, at der er det rigtige i flaskerne. Vi var et stort selskab hvor banderolen var brudt på den ene flaske, det burde have smagt ens, men gjorde det ikke. Øv.
Det er et relativt stort sted med mange baner. Prisen er også ganske ok. Desværre havde vi en del problemer med både bane og computer. Nogle gange væltede kejler af dig selv, og andre gange gik maskinen i stå hvor den ikke fjernede kejlerne, og så var der en del gange hvor computeren ikke registrerede at man havde taget sin tur. Det var meget ærgeligt. Jeg giver alligevel 3 stjerner, da vi trods alt havde en sjov eftermiddag. Jeg regner med vi bare var uheldige med vores bane.. og vi fik da også nogle ekstra minutters spilletid i kompensation.
Måtte bytte bane da maskinen hele tiden fejlede, det gjorde næste bane også dog ikke så meget. Man kan ikke glide på gulvet når man kaster med kuglen, lidt irriterende. Vi fik bowl og bøf, bøffen var super og vi fik også lov at vælge laks hvilket også var godt, dog var der friturestegte kartofler til som ikke var så gode. Synes 75 kr. For en stor fadøl er lige i overkanten, men tjenerne var super søde og meget behjælpelig med alt, de redder den tredje stjerne hjem.
Udemærket sted at bowle en aften. Stedet pænt og velholdt. Bowlingbanerne er pæne og med masser af kugler i forskellige størrelser og vægte. Der er spillemaskiner til dem der ikke gider at bowle hele tiden. Låne sko er mdd i prisen, der er hverken sure, udtrådte eller på nogen måde ulækkere. Servicen er god og personalet i restauranten virkede glade og imødekommende. Masser af kolde øller og lækkert med et tårn, så skal man ikke op og hente forsyningere hele tiden.
Et godt sted med rigtig gode medarbejder. Special en som er meget hjælpsom og betænksomt spm hedder Celina og hun er meget sød over for vores børn og meget tålmodig. Vi har fået en god oplevede. Jeg sikkert anbefale her.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Want2Bowl med offentlig transport


Selsmoseskolen (Taastrupgårdsvej) 180 måler
117
Selsmoseskolen (Taastrupgårdsvej) 210 måler
118
Helgeshøj Allé (Mårkærvej) 370 måler
127
Helgeshøj Allé (Mårkærvej) 380 måler
127
Taastrupgårdsvej Midt (Taastrupgårdsvej) 380 måler
118

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik