facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Wanna Shine Rødovre

Wanna Shine Rødovre
"Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Wanna Shine skønheds- & negleklinik i Rødovre.Vi tilbyder en lang række behandlinger, som alle hører til blandt markedets bedste & mest professionelle.Vores veluddannede personale vil altid bestræbe sig på at give dig en eksklusiv & unik oplevelse, så du går hjem med en følelse af stor velvære."
Adresse: Tårnvej 237 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 36 70 42 00
By: Rødovre
Rute: Tårnvej 237
Postnummer: 2610


Åbningstider

Mandag: 09:30-19:00
Tirsdag: 09:00-19:00
Onsdag: 09:30-18:00
Torsdag: 09:00-18:00
Fredag: 09:30-19:00
Lørdag: 09:00-15:00

Anmeldelser
Jeg elsker Wannashine! Jeg har i mange år gået hos forskellige kosmetologer og behandlere, men nu har jeg endelig fundet stedet, der kan det hele. Jeg får lavet følgende behandlinger hos Wannashine: - Ansigtsbehandling - Voksbehandling - Gele negle - Pedicure - Ordnet bryn og vipper, heriblandt lash lift Deres medarbejdere er super serviceminded og top professionelle. Deres behandlinger er alle pengene værd! :-
Fantastisk sød og god behandler
Jeg fik i julegave et gavekort til Wanna Shine, så jeg kunne prøve at få lavet mine negle. Første gang jeg kom derind havde jeg valgt at få lagt ovenpå mine egne negle, da jeg altid har været forfærdelig ked af mine skæve fingre og meget forskellig udseende negle. Jeg havde valgt at få Michella til at lave mine negle og jeg endte med at gå derfra med tårer i øjnene. Tårer af glæde. Anden gang jeg fik lavet mine negle turde jeg bede Michella om at lege lidt med farverne og jeg kom ud derfra med endnu flere tårer af glæde og en følelse af at mine hænder var smukke. De knap 4 uger, hvor mine negle strålede som en neon regnbue vågnede jeg op HVER morgen med et stort smil, en wow følelse HVER gang jeg så på mine smukke hænder og jeg glæder mig til hver gang Michella skal forskønne mine hænder, for hver gang hjælper mig til at ikke kun se, men også mærke, at mine hænder er en del af mig, en del der er værdifuld og smuk. TAK er så fattigt et ord, men ikke desto mindre er jeg meget taknemmelig <3
MEGET tilfreds med Wanna Shine Rødovre! Søde mennesker, god stemning og professionel behandling! Jeg har fået vokset hår bla. i trussekanten, og hunden er efterladt blød og hårfri i lang tid! Tager mig selv i at gå og kigge ned, om det nu også kan passe at jeg er så fin Jeg har anbefalet Wanna Shine til veninder, og anbefaler det gerne til andre også!!
December 2011 fik jeg et gavekort til Wannashine af mine forældre. Jeg valgte at få lavet negle gele negle, hvilket jeg aldrig har fortrudt. Jeg har, minus en pause på 1 år, gået der fast lige siden. Der er altid de sødeste og dygtigste piger! De sørger for at man altid kan gå tilfreds hjem! Jeg har altid anbefalet Wannashine til andre, og det vil jeg blive ved med.
Super Service, lækre produkter og rimelig priser. Jeg har været yderst tilfreds med mine ansigtsbehandlinger og den vejledning jeg har fået ved Wanna Shine. Glæder mig allerede til næste gang, jeg skal forkæles!
Jeg er kommet hos Wannashine de sidste 8 år og altid gået derfra med et perfekt resultat. Jeg bliver hvergang modtaget med smil af de søde og kompetente kosmetikere. Fine lokaler, god stemning, nem og gratis parkering er alt sammen med til, at jeg giver Wanna Shine min anbefaling.
Jeg har været kunde hos Wannashine siden 2009- fra Strandvejen til Strandboulevarden og så til Rødovre ! Keep it clean, skønne produkter fra Nimue, de smukkeste negle og altid god behandling. Tak for jer og for 10 fantastiske år- jeg snupper gerne 10 mere.
Har haft mit faste månedlige besøg i denne skønne salon de sidste par år. Jeg er altid meget tilfreds med resultat af bryn/vipper, når jeg går derfra. Derudover er der altid en god stemning blandt de dygtige ansatte.
Altid en fornøjelse flotteste resultater skabt af sødeste behandlere. Jeg kan på det varmeste anbefale wannashine. Har fået den smukkeste hud efter mine behandlinger med Nimue. Resultatet ses hurtigt. Vil du have flotte gelenegle der holder, anbefaler jeg klart pigerne i wannashine.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Wanna Shine Rødovre med offentlig transport


Rødovre Rådhus (Tårnvej) 90 måler
132
161
848
Egegårdsvej (Tårnvej) 140 måler
132
161
848
Rødovre Rådhus (Tårnvej) 140 måler
132
161
848
Egegårdsvej (Tårnvej) 150 måler
132
161
848
Tårnvej (Rødovre Parkvej) 160 måler
7A
848
9A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik