facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Wagamama

Wagamama
Adresse: Solbergvej 3 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 22 72 58 88
By: Frederiksberg
Rute: Solbergvej 3
Postnummer: 2000


Åbningstider

Mandag: 11:30-21:00
Tirsdag: 11:30-21:00
Onsdag: 11:30-21:00
Torsdag: 11:30-21:00
Fredag: 11:30-22:00
Lørdag: 11:30-22:00
Søndag: 11:30-21:00


relaterede søgninger: Wagamama Tivoli, Wagamama Danmark, Wagamama Frederiksberg Menu, Wagamama take away, Wagamama menu, Wagamama priser, Wagamama job, Wagamama åbningstider
Nærliggende lignende virksomheder
Happy Sushi & Grill Happy Sushi & Grill 266 måler
Sushi Day Sushi Day 761 måler God og billig sushi. Betjeningen var ok, stemningen lidt kedelig. Men kommer gerne ig...
Dinner Sushi Dinner Sushi 931 måler Vi kommer der ofte, super god sushi. De kom ikke så hurtigt med sushien og vi var ik...
Sushi Stop Sushi Stop 1 km Bestilte takeaway. Alt var som det skulle være, maden smagte dejligt, var godt tilber...
Omakase Omakase 1 km Jeg nåede aldrig til selve maden. Kunne ikke bestille hjemmefra, og da jeg mødte op i...
Anmeldelser
Blev skuffet over ramens nudler...de smagte ikke af noget og lignede pasta/spagetti..men ikke ramen nudler.. savnede flere grønt i ramen, pak-choi som jeg glædet mig til kunne jeg næsten ikke spise/smage for at den var så stor, så ellers rigtigt godt da ramen blevet serveret. Til gengæld gyoza i ramen med sauce ved siden af, bouillon og smoothie smagte udmærket!
Virkeligt godt til prisen især firecrackers rejer om stærke så rigtig gode.
Maden manglede smag og utrolig dårlig service. Man får maden serveret på forskellige tidspunkter, så ikke alle på bordet får maden samtidigt. Ventetiden på maden er virkelig lang. Vi var meget uheldige med vores tjener som var utrolig uhøflig hele aftenen og endte med at smide kvitteringen på bordet ved betaling.
Fantastisk mad, ramen kommer lavet færdig så du bare kan gå igang bestiller klart derfra igen
Fandt en død larve i min mad i salaten. Fik pengene tilbage for retten, men synes det var ret ulækkert. Desuden fluer der sværmede rundt om vores bord og mad, så vi mistede appetitten og tog videre.
Sikke en intetsigende oplevelse. Maden var overdådigt minimalistisk og smagte af intet. Til gengæld var selskabet af bananfluer ganske overdådigt på en lige så uimponerende vis. Service var en by i Rusland og så absurd uprofessionel og fraværende - at vi sad og grinede over oplevelsen. Selv en kop the var udfordrende. Ikke et sted jeg vil spilde tid og penge på igen. Til gengæld er der masser af skønne alternativer i nabolaget.
Smagsfattig mad. Dårlig service. Vi ventede super længe på betjening og på at få vores bestillinger. Vi måtte kalde på en medarbejder i flere omgange, og så var de også svære at få fat i. Gode juicer, og den ene forret smagte lækkert - den med rejer.
Lækker mad og god betjening
Fantastisk service, hurtig betjening, smil og glæde. Spicy dejlig mad …vi kommer HELT sikkert igen
Wagamama er en koncept restaurant og de har mad fra Asien, forskellige retter som typisk indtages med pinde. Du bestiller din ret og hvis du er her med andre, kommer retterne som de bliver færdige, dvs. du kan godt være ude for at være halvt færdig når din bord makker får serveret sin ret. Maden er generelt rigtig god og smagfuld, jeg kan specielt godt lide den teriyaki marinerede og meget møre oksefilet og den kan du få i flere forskellige udgaver. På denne restaurant kan du kan sidde på langbord eller 4 mands højbord. Betjeningen er venlig og vidende og du sidder typisk i kortere tid end andre restauranter.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Wagamama med offentlig transport


Frederiksberg St. (Falkoner Allé) 70 måler
18
74
Frederiksberg St. (Falkoner Allé) 80 måler
18
71
Frederiksberg St. (Metro) 100 måler
M1
M2
M3
Frederiksberg St. (Nyelandsvej) 140 måler
37
Frederiksberg St. (Nyelandsvej) 140 måler
37

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik