facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for ViTolker

ViTolker
"ViTolker, fordi vi vil nedbryde sproglige barriererMed bevidsthed om ordets værdi og kærlighed til sprog og dets diversitet udspringer konceptet om ViTolker.ViTolker er resultatet af en årelang rejse i sprogverdenen med gennemførelse af et utal af succesfulde sprogløsninger over hele landet samt uden for Danmarks grænser.Vores målsætning er at bygge bro over kløften, som opstår i mødet mellem mennesker, der ikke deler den samme sproglige og kulturelle baggrund."
Adresse: Valhøjs Allé 190 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 70 60 51 61
By: Rødovre
Rute: Valhøjs Allé 190
Postnummer: 2610


Anmeldelser
ViTolker har taget min tidligere kritik til efterretning. Vi har nu indgået et samarbejde, begge parter er fuldt ud tilfredse med. Stor cadeau til ViTolker generelt, og særligt til Helene Koch for en super fin proces.
Søde mennesker at tale med. Men de har desværre ingen respekt for tolkegaget, idet de betaler en alt for ringe løn der ikke engang dækker udgifter. Det grænser til, at de forlanger, at højtuddannede tolke skal arbejde frivilligt. Det er respektløs og dybt problematisk.
Er den perfekte løsning
Oversat af Google godt Original tekst Good
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik