facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Vinkapellet Samsø

Vinkapellet Samsø
Adresse: Brundby Hovedgade 24, 8305 Samsø, Danmark
Telefonnummer: 27 62 35 54
By: Samsø
Rute: Brundby Hovedgade
Gadenummer: 24
Postnummer: 8305


Åbningstider

mandag: Lukket
tirsdag: Lukket
onsdag: 15.00–19.00
torsdag: 15.00–19.00
fredag: 15.00–19.00
lørdag: 15.00–22.00
søndag: Lukket

Anmeldelser
Vi hørte Ida Kudo. Kendte hende ikke på forhånd, så det var en super fin overraskelse. Fantastisk sanger, god energi og skønt samspil med guitaristen. Hende må vi lige høre noget mere til.
Det er så dejligt at møde en vin mand der har en filosofi omkring vine ogeftetlever det i praksis. De vin vi fik anbefalet faldt I vores smag.
Det er et godt sted.
Det er et must at opleve dette på din tur til Samsø! Han har en masse god naturvin, som han har rigtig godt kendskab til. Han er super vejledende og det er et rigtigt dejligt sted. Det er klart turen værd og også rigtig sjovt og spændende, hvis ikke man har stor erfaring med naturvin.
Nyopstartet vinbar med spændende vine fra flere lande. Besøg værd. Måske en skål chips ville hjælpe på smagsprøver og oplevelser.nVærten, en ung passioneret vinkender, byder velkommen med smil og stort engagement.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik