facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Vinhuset Luffes Gård

Vinhuset Luffes Gård
Adresse: Storegade 18 , 4780 Stege
Telefonnummer: 55 81 44 14
By: Stege
Rute: Storegade 18
Postnummer: 4780


Åbningstider

Mandag: 10:00-17:00
Tirsdag: 10:00-17:00
Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag: 10:00-17:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-14:00


relaterede søgninger: Det Gamle Bryghus Stege menu, Take Away Stege Møn, Restaurant Stege, Frokost Stege, Luffes Antik, Det Gamle pakhus Stege, Vinhuset Møn, Spisesteder Møn
Nærliggende lignende virksomheder
Det Lille Røgeri Vibeke Kristensen Det Lille Røgeri Vibeke Kristensen 600 måler Det bedste og mest atmosfæriske sted at købe fisk. Er kommet der i årevis, og service...
Anmeldelser
Åbningstider passer ikke. Vinterlukket mange dage. Ellers fin butik, men lidt ærgerligt at køre forgæves på grund af forkerte oplysninger.
Overpriser og stærkt skiftende priser. Tilbudt en Armagnac til 675. Ugen efter er den sat op til 750 j.f. prisskilt fundet efterfølgende, men endte med at betale 775 på en elendig flaske langt over sin tid. Kan IKKE anbefales, føler mig snydt, kommer aldrig igen!
Dejligt sted, hvor man kan nyde et glas vin, en kold lokal øl og nogle ost og charcuterie anretninger med godt brød på fortovet ud mod torvet. Kyndig og venlig betjening.
Super hyggeligt sted, med fantastisk god øl, må ikke undværes hvis man er til god øl og er på Møn. Prisen på øl i butikken er desværre noget dyrere end i REMA 1000 i Lendemark ved den gamle sukkerfabrik. 27 kr. kontra 19 kr. Udvalget er dog lidt mindre.
Altid en enorm fornøjelse! God service og gode priser!
Sikke et sted, sikke en atmosfære, sikke en viden om vin. Her har man bare lyst til at komme tilbage og blive inspireret, og man føler sig virkelig i kyndige vinhænder her. Tak for nogle fantastisk vine Thomas Myhr.
Stort udvalget og kompetent betjening. Vi købte en Cannonau fra Sardinien og en orange vin fra Bourgogne.
Super lækkert sted at komme, skønne varer og super betjening
Rigtig god forretning med dejlig personlig betjening, venlig hilsen Kirsten og Flemming Andersen
Kæmpe udvalg og super betjening. Det de ikke ved i Vinhuset, er ikke værd at vide.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik