facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Vika-Flyt

Vika-Flyt
Adresse: Farverland 3, 2600 Glostrup, Danmark
Telefonnummer: 61 24 24 24
By: Glostrup
Rute: Farverland
Gadenummer: 3
Postnummer: 2600


Åbningstider

mandag: Åben 24 timer
tirsdag: Åben 24 timer
onsdag: Åben 24 timer
torsdag: Åben 24 timer
fredag: Åben 24 timer
lørdag: Åben 24 timer
søndag: Åben 24 timer

Nærliggende lignende virksomheder
JONAS A/S JONAS A/S 873 måler
Anmeldelser
Yderst professionelle. Kan klart anbefales!nVi fik muligheden for at opgradere til en stor lastbil i sidste øjeblik og det var godt givet ud. De to gentlemen fik flyttet 100 kvm bolig + skur på en tur.nnFølg instrukserne på hjemmesiden for optimal flytning.
Brugte Vika-flyt i går og sikke en professionel og dejlig oplevelse!!!nnFuldstændig styr på kasser og møbler.nVi skulle på 4 sal.nFlyttemændene fik fat i en lift også gik det ellers tjept. Det var en fornøjelse at se liften drøne op og ned fra hhv.altan til flytte-lastbilen og omvendt. Af samme årsag blev tiden, pengene og bestemt ikke mindst rygge og knæ sparet.nnTak for en rigtig god flyt-ind oplevelse og tak for - til slut og ind i mellem - gode ord med på vejen.nnVi kan på det varmeste anbefale Vika-flyt.
Jeg ønsker at fortælle hvilken fabelagtig oplevelse 27 juni - de 2 friske flyttefyre Mathias og Sebastian kunne deres kram, høflige, og opmærksomme på hvor møblerne skulle placeres.nSå KÆMPE ANBEFALING.nMed sommer hilsennAnne-Marie CederborgnIkke at forglemme tlf damen Anita for fin service.
Ringede til vika-flyt helt opløst i gråd samme dag, jeg skulle flytte. da jeg var blevet brændt af at et andet flyttefirmaer Og derefter 2 andre firmaer. Jeg havde set reklamer fra vika-flyt på some.nnAnita var virkelig helt fantastisk omsorgsfuld og professionel. Jeg var så sårbar og stresset og alt omkring mig gik galt, dødsfald, eksamen og flytning.nAnita tak fordi du tog dig tid til at være i røret og snakke med mig. Samt tilbyde jeg kunne ringe. Det var lige min psykiske førstehjælp den dag af hjerte tak fra en sundhedsfaglignnDer blev sendt 3 gutter og en flyttevogn ud alt var klaret 2-3 timer efter, gutterne var mega effektive. dygtige Og godt humør som smittet af. Tak til jernnJeg kan og vil kun anbefalede vika-flyt i finder ikke bedre flyttefirma
Virkelig en velgennemført flytning, udført af Vika-Flyt. Vi havde er team på tre fantastiske flyttemænd Lasse, Jeff, Gustav, som klarede vores mange kasser mv fra lejlighed på 3. sal til hus. Super flinke og fuld af godt humør. Tak!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik