facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Vestbyens Cykelhandel

"Er du på udkig efter en ny cykel, eller trænger den nuværende tohjulede til en kærlig hånd, er vi din professionelle cykelhandler.Vestbyens Cykelhandel er en cykelbutik i Aalborg, med en bred kundeskare fra blandt andet Skalborg og Nørresundby. Du har naturligvis også mulighed for at handle online hos os.Vi har et bredt sortiment af alle slags cykler og kan være behjælpelig, uanset hvad du er på udkig efter, ligemeget om det er herrecykler, damecykler eller de velkendte christianiacykler.Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig velkomne, og at de får en fair behandling. Derfor lægger vi står vægt på ærlighed såvel som en grundig dialog, så vi er sikre på, at du får den cykel og service, du fortjener!"
Adresse: Borgergade 34 , 9000 Aalborg
Telefonnummer: 98 12 38 51
By: Aalborg
Rute: Borgergade 34
Postnummer: 9000



relaterede søgninger: Glæsner Cykler, Cykelhandler Aalborg, Fri BikeShop Aalborg, Cykelværksted godsbanen, Cykelværksted Aalborg, Mugges Cykler
Anmeldelser
Jeg hat endnu ikke handlet cyklen... men sikke en professionel rådgivning... ærlig og oprigtig... top klasse
Dæk og slangeskift, blev desværre langt mere end jeg havde regnet med. 605kr da der var blevet sat et “ekstra holdbart” dæk på - hvilket ikke var blevet aftalt forinden. Har før givet halvdelen ved Kennedy, eller ned til 200kr ved Fri Bikeshop. Blev meget overrasket over regningen. Og synes det er frækt at de kan tillade sig at sætte så dyrt et dæk på uden at høre kunden ad inden. Dækket virker da, og lånecyklen var også ganske udemærket i mellemtiden. En dyr fornøjelse, for en studerende på SU i juletiden.
God service og venligt personale. Personalet giver sig tid til at guide og forklare, og jeg endte med at købe min el-ladcykel hos Vestbyens Cykelhandel efter et par test-køreture.
Min faste cykelsmed. Føler mig altid tryg ved at overlade cyklen til dem når der er noget jeg ikke selv kan klare - kæmpe udvalg af elcykler og speed pedelecs og altid rigtig god service + vejledning.
Fantastisk betjening! Aldrig har jeg haft så go en oplevelse hos en cykel handler, eller generelt en butik. Virkelig venlig og hjælpsom personale! Handler og fixer min cykler her fra nu af.
Uforlignelig service! Jeg har ikke haft andet end gode og fuldt ud tilfredsstillende oplevelser hver gang jeg har været hos Vestbyens Cykelhandel - hvad end der er tale om køb af udstyr eller en cykelreparation. Rigtig venlig og kompetent personale, der går op i at gøre et godt stykke arbejde for kunderne. De varmeste anbefalinger herfra.
Service og kompetence niveauet er helt i top i den lille butik. De følger trenden i tiden og kan få hvad man ønsker til en god pris.
Rigtig god service og reelle priser. De finder altid den optimale løsning på problemer uden det koster en bondegård!
Her køber jeg altid min cykel! Og får lavet service. Så ved jeg det virker!
Rigt godt har kun fået god service siden jeg købte min Trek top fuel 9.7 der nede
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Vestbyens Cykelhandel med offentlig transport


Vesterbro (Aalborg) 260 måler
12
13
17
176
200
24N
27N
42
70
71
71N
72
72N
73
73N
74
74N
92
970X
971X
973X
974X
BUS75
S1
Vesterbro (Aalborg) 260 måler
12
13
24N
27N
S1
Vesterbro (Aalborg) 270 måler
17
176
200
42
70
70N
71
71N
72
72N
73
73N
74
74N
92
970X
971X
973X
974X
BUS75
Jomfru Ane Gade (Borgergade/ Aalborg) 310 måler
1
2
21N
22N
26N
S1
S2
Aalborg Vestby St. 320 måler
69
75
76
IC
ICL
RE

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Vestbyens Cykelhandel.

Aalborg sportscykler

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Borgergade 34 placering, hvordan kan jeg gå. Vestbyens Cykelhandel adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Vestbyens Cykelhandel. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vestbyens Cykelhandel med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Fri Cykler Vesterholt Fri Cykler Vesterholt 165 måler For 2 år siden købte min far til mig en rigtigt god banchi Mountainbike. Her i novemb...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik