facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Verona Pizzeria Kebabhouse

Verona Pizzeria Kebabhouse
Adresse: Stjernegade 32 , 3000 Helsingør
By: Helsingør
Rute: Stjernegade 32
Postnummer: 3000



relaterede søgninger: Napoli Pizza Helsingør
Anmeldelser
Bestilte en burger, pommes frites, dyppelse og en coca cola zero Det bliver leveret en 1/2 time forsinket Ingen dyppelse og cola var en Pepsi Max Ringer til stedet Stedet : vi har slet ikke Coca cola Jamen hvorfor kan så bestille det på hjemmesiden Stedet : åhhhh ham der leverede er ny og vi har travlt Stedet smider røret på
Super hyggeligt sted. Virkelig flinkt personale og helt fin mad. Deres pita-kebab kan klart anbefales på farten. Kødet er lækkert og krydret til perfektion. Dog er pitabrødet et færdiglavet brød, som blot opvarmes. Havde dette været hjemmelavet, var det klart en tommel op! - Salaten var lidt slatten, men alt andet indhold var meget godt. Især deres chili. Virkelig god og stærk med massere af smag. Kan anbefales.
Engang for mange år siden var Verona goated, men i dag spiste jeg den værste durum jeg noglesinde har spist. Den var tør, mangel af fyld og enda ikke særlig spicy. Brødet kunne sammenlignes med knækbrød, det krakelerede som en en tør flodseng. Denne oplevelse har ødelagt min dag, og de kommende dage. Hvis jeg kunne rejse tilbage i tiden og ændre én ting, vil det være denne oplevelse.
Bestilte nogle pomfritter fik leveret dem halvfrosne uden salt, virkelig ringe når de siger at byens bedste pomfritter er deres. Kan ikke anbefale det her sted, samt var der dårlig hygiejne og dårlig lugt.
Altid lækker mad, gode priser og en gavmild service. Tak!
God smagsoplevelse. Pizza og durum kan klart anbefales.
Maden er faktisk ret lækker
Maden var helt våd da den kom… min dressing lå åben nede i posen fordi den var overfyldt.. falaflerne smager af gammel tør fiskefilet.. Dog en positiv ting var at det kom før tid
Dyr og dårlig pizza sandwich, kunne næsten ikke finde kyllingen og baconen som jeg betalte 15,- ekstra for kunne jeg næsten heller ikke finde isandwichen.Og ovenpå det hele, så var personalet sure og der var meget lang ventetid.
Tørt og meget saltet pizza. Bestilte en Hawaii pizza og en kebab pizza. Det værste pizza vi har fået. Kunne ikke spise mere en en slice, før vi måtte smide dem ud. Og måtte vente længe over 20 min.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Verona Pizzeria Kebabhouse med offentlig transport


Nygade (Kronborgvej) 60 måler
342
347
388
801A
803
Marienlyst Allé (Nygade) 110 måler
347
801A
803
Stenvinkelsvej (Allegade) 330 måler
342
353
90N
Kulturværftet (Allegade) 330 måler
347
353
801A
803
90N
Kulturværftet (Allegade) 340 måler
342
347
353
388
801A
803
90N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Verona Pizzeria Kebabhouse.

Helsingør kebab

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Stjernegade 32 helsingør pizza placering, hvordan kan jeg gå. Verona Pizzeria Kebabhouse adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Verona Pizzeria Kebabhouse. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Verona Pizzeria Kebabhouse med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Sbs Huset Sbs Huset 108 måler
Omda's Pizza & Grill Omda's Pizza & Grill 2 km God mad, til rimelige penge. Men undre mig over at man på deres egen hjemmeside ikke ...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik