facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Vejle Station

Vejle Station
"Fra stationen i Vejle kan du komme rundt med InterCity, InterCityLyn og regionaltog til det meste af landet, og selvom Vejle ikke er blandt de største byer i Danmark, føles Vejle derfor stadig meget central. Om du vil nordpå, sydpå, vestpå eller østpå fra Vejle Station - ja, det bestemmer du helt selv."
Adresse: Banegårdspladsen 3 , 7100 Vejle
Telefonnummer: 70 13 14 15
By: Vejle
Rute: Banegårdspladsen 3
Postnummer: 7100



relaterede søgninger: Vejle Station kort, Vejle Station adresse, Vejle Station butikker, Vejle station til vejle trafikcenter, Vejle Station afgange, Vejle Stadion, Gratis parkering Vejle, Reinholdts Plads Vejle
Anmeldelser
Stationen virkede til at være godt opdateret med mulighed for indkøb til rejsen både Lagkagehuset og 7-eleven var at finde.
Fin station at rejse til og fra med tog eller skifte til bus. Der er mulighed for at få adgang til gratis aflåst og overdækket cykelparkering og der er parkering til biler lige ved siden af. Elevator til alle perroner.
DSB APP fungerer ikk, dækning er dårligt,DSB info skærm ikke hjælpsom
En station hvor der staig er muligt at handle ind til togrejse, derudover tæt på Centrum
Hvordan bedømmer man lige en togstation?? Omgivelserne er ok. Der er åbent område på perronen, så man kan føle sig tryg om aftenen. Lagkagehuset og 7-11 i forhallen .
Der er hvad der skal være toiletter, kiosk og indendørs venteområde, samt der er taget hensyn til blinde men afmærkninger i gulv osv.
Kort ventetid, til toget til Ålborg kom - 2 minutter.
Fin station både med kiosk og bager med cafe. 5 min. Derfra
Rigtig hygge tog st med 7-11 og baggeri så er alle sted ren med masse cam som gør meget sikker være på st og kom gerne igen
De burde at begynde at tage kort fordi i den moderne verden bliver kørt brugt rigtig meget og det er ikke alle der har kontant, PGA af det her tog det mig 1 time til at få en bus fordi det en der overført mig penge, så jeg kunne hæve nogle kontanter. Ellers er det fint nok.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Vejle Station med offentlig transport


Vejle St. 10 måler
032
IC
ICL
RA
RE
Vejle St. (togbus) 70 måler
BLÅ
GRØN
ORANGE
PINK
RØD
Vejle St. (togbus) 80 måler
BLÅ
GRØN
ORANGE
RØD
Vejle Trafikcenter 80 måler
103
11
143
202
205
215
43
513
873
900X
Vejle Trafikcenter 80 måler
103
111
143
202
204
215
3
43
873
876
912X

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Vejle Station. Banegårdspladsen 3 placering, hvordan kan jeg gå. Vejle Station adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Vejle Station. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vejle Station med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik