facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Vejle Bibliotek

Vejle Bibliotek
Adresse: Willy Sørensens Plads 1, 7100 Vejle, Danmark
Telefonnummer: 76 81 32 00
By: Vejle
Rute: Willy Sørensens Plads
Gadenummer: 1
Postnummer: 7100


Åbningstider

mandag: 07.00–22.00
tirsdag: 07.00–22.00
onsdag: 07.00–22.00
torsdag: 07.00–22.00
fredag: 07.00–22.00
lørdag: 07.00–18.00
søndag: 07.00–18.00

Anmeldelser
Jeg bruger mere end 8 timer om dagen der, fordi jeg skal studere hårdt. Jeg har stor og meget god oplevelse der nnDette sted er så fantastisk, masser af plads til alle, børn, film, musik og selvfølgelig sidde og læse bog og et andet sted på trapperne til studie og stillezone.nDet vigtigeting, som jeg oplever der, er opmærksomheden og venligheden fra de ansatte af deres om, hvad du har brug for.
Jeg var der for at gøre min research på Google. Rigtig God internet forbindelse!
Et utroligt trist bibliotek. Alt for meget ubenyttet gulvareal og ingen hyggelige steder man kan sætte sig med en bog. Det minder om et discountsupermarked med triste grå hylder, hurtigt ind og hurtigt ud.nKan ikke forstå at de ikke giver folk lyst til at være der og blive lidt, så der kommer lidt sjæl til stedet. Kan huske at vi brugte biblioteket meget, da vores børn var små og det var et fantastisk sted dengang. Nu er det bare sørgeligt og tomt. Vi mangler virkelig et sted i Vejle hvor man har mulighed for og lyst til at sidde og studere eller hygge med en bog, og biblioteket ville ellers være et oplagt sted.nMen god betjening, så hvis du bare skal finde en bog og hjem igen, opfylder det sit formål.
Nej, hende medarbejderen ville i hvert fald ikke gå på fjernlageret. Tak for hjælpen.
Pænt og ordentligt. Nemt at finde rundt og flinkt personale.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik