facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Vanilla Chocolatier & Konditori

Vanilla Chocolatier & Konditori
"Leder du efter en konditor i Vejle nær Horsens & Kolding? Vi er en lokal konditor, som går op i kvalitet. Hos os kan du fra alt fra surdejsbrød & chokolade til bryllupskage & kager. Vi afholder også chokoladekursus & flødebollekursus. Kig forbi."
Adresse: Tønnesgade 1 , 7100 Vejle
Telefonnummer: 26 37 01 67
By: Vejle
Rute: Tønnesgade 1
Postnummer: 7100


Åbningstider

Mandag: 10:00-21:00
Tirsdag: 10:00-21:00
Onsdag: 10:00-21:00
Torsdag: 10:00-21:00
Fredag: 10:00-21:00
Lørdag: 10:00-21:00


relaterede søgninger: Vanilla vejle facebook, Vanilla Vejle åbningstider, Konditor Vejle, Konditori Horsens, Konditori Fredericia, Konditori Kolding, Bedste bager Vejle, Vanilla vejle sandwich
Anmeldelser
Super hyggelig lille cafe i Fantastisk byen Vejle. Ren og friske atmosfære og duften og smagen af chokoladen er fantastisk. Lækre kager og stort udvalg.
Fik leveret bryllupskage til 50 gæster fra Vanilla Chocolatier. Hele forløbet har været fantastisk med fornuftige svartider på diverse spørgsmål og mulighed for at smage de forskellige muligheder for sammensætninger til kagen. Vi fik præsenteret et stort referencekatalog af konditoren, så hvis man mangler inspiration til udsmykning osv., så har de altså prøvet lidt af hvert og kan lave rigtig mange forskellige flotte løsninger. Vores kage kom til tiden med fantastisk udsmykning og ikke mindst en fantastisk smag. Vores oplevelse med Vanilla Chocolatier overgik alle vores forventninger, og vi vil ikke tøve et øjeblik med at anbefale dem til andre til lignende opgaver.
Pas på med at bestille kager her. Jeg bestilte 15 stk af deres æbler til mit bryllup. Da jeg pakker dem op ligner de allesammen noget der er løgn, og slet ikke dem man ellers får i deres butik. Jeg skriver til dem og beder om en forklaring og kompensation. Vanilla svarer at der kan ske smuttere når man har med håndværk at gøre. Så de synes det er ok at mine kager ser sådan ud. Jeg synes nu det er rent sjusk og mangel på faglig stolthed. Da jeg prøver at skrive tilbage, opdager jeg at de har valgt at blokere mig. Det er åbenbart deres måde at løse reklamationer på.
Virkelig lækre kager, som smager rigtigt dejlige. Der er ingen tvivl om, at de ved hvad de laver hos Vanilla Chocolatier og konditori. Vi overvejer endda at bestille til hos dem i forhold til bryllupskage, og have en snak med dem, da vi var meget positive over deres kager. Jeg har før smagt en bryllupskage fra dem, og den var virkelig god. Så de får kun rosende ord fra mig. Virkelig lækre kager!
Ikke særligt klimavenligt at lægge 10 kr oveni prisen for havremælk i kaffen.
Hyggelig café med ekstremt lækker kage! Vi bestilte fire forskellige kager og bad ekspedienten om at skære dem over, så vi kunne smage alle kagerne. Det var super service! Så hvis du er på udkig efter en luksus-kage oplevelse, så tag hertil!
Flotte produkter og flot præsenteret. Men lige meget hvad jeg har prøvet gennem årene, bliver jeg skuffet. Jeg synes det mangler smag og kant. For anonymt lige meget om det er deres chokolader eller kager. Jeg forventer noget mere et sådan sted. I dag købte jeg en passionfrugt-snitte. Den manglede syre, smag i det hele taget og bunden var sjasket og med en underlig eftersmag. Sådan lidt aske-agtig. Var priserne derefter ville jeg give tre stjerner, men da priserne kræver en noget større smagsoplevelse, ender det på to stjerner.
Super hyggelig med god kaffe og kage
Pro tip: Hold øje med kasser med 2.-sorteringschokolade ved kassen. God deal.
Efter bespisning på italiensk restaurant liggende overfor blev vi budt på en overflod af lækre desserter og kager i butikken samt venligt personale der fint hjalp os i retningen af hvad vi skulle vælge ud fra hvad vi normalt kan lide. Kagerne smagte super godt og er bestemt en køretur og pengene værd! Mums - fra ham som ellers ikke er den store kagefanatiker.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Vanilla Chocolatier & Konditori med offentlig transport


Nørretorv (Vejle) 70 måler
11
16
2
3
4
5
8
873
Nørretorv (Vejle) 110 måler
11
16
2
3
4
5
8
873
Vejle Musikteater 240 måler
6
Nyboesgade V Odinsgade (Vejle) 270 måler
6
Nørrebrogade V Ørstedsgade (Vejle) 320 måler
202
205
210
211
212
214
215
216
217
513

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik