facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Vall

Adresse: Vandmanden 22 , 9200 Aalborg
Telefonnummer: 70 23 00 02
By: Aalborg
Rute: Vandmanden 22
Postnummer: 9200


Anmeldelser
Lad os dele det lidt op. Lokaler og lokation er helt i top. Personalet er meget venlige og meget fokuseret på god service. Maden er helt i top og den Yankee burger jeg fik i dag er nok i min top tre. Jeg vil give den fire stjerner, fire en halv hvis jeg kunne have valgt hvor meget den skulle steges. Det var et dejligt afbræk fra turen fra Kolding til Ålborg for at hente vores nye bil og det kan så absolut anbefales.
Et dejligt sted for en god Brunch. Stort udvalg og er lækkert tilberedt. Muligt at sidde ude. Jeg undre Meg blot over at Brunch til 129,- ad libitum gange 3 kan blive 417,- Jeg opdagede først da jeg kom hjem. Måske de har en anden regnemåde i Ålborg. Ellers kan jeg ikke sætte en finger på maden eller servicen.
Spiste Brunch Buffet hos Dalle Valle alt smagte godt og god høflig betjening. Ikke sidste gang vi spiser på Dalle Valle.
For mig er prisen i orden for aftenbuffet, men der var ikke så meget kød at vælge imellem som jeg var ledt til at tro, og det meste af maden smagte ikke af ret meget og manglede meget salt og evt. nogle krydderier/marinade/whatever. Undtagelser /highlights var deres mangosmoothie, chili con carnen som ud over at den var fint krydret, faktisk også var smagt til med salt, pølser i svøb, gulerodskagen den bedste jeg har prøvet og deres profiteroles. Atmosfæren var desuden ret god, men der var heller ikke så mange gæster den aften; er der mange kan jeg forestille mig at der er behov for bedre lydisolering, for der var temmelig lydt alt taget i betragtning.
Maden var god, dog var risalamanden ikke god, smagen var underlig og det var som om det knastede, som rå ris. Tjenerne virker som om de keder sig, og spørger 10 gange om det samme, og især en klam mandlig tjener, der går rundt og flirter med alle kvinderne, sidder ved nogle af de tomme borde, som om han keder sig samt både i og udenfor resturenten i forhallen, går rundt og ringer og modtager samtaler. Toliettet er decideret klam, der er ikke hjort rent og låsene er ved at falde af, på nogle af dørene.
Vi havde klippet tilbud på 2 spiser for ens pris ud fra avisen. Avisen var blevet omdelt for 2 dage siden. Tilbuddet stod til 129 og med småt stod der at det var med forbehold for prisændringer. Da vi kommer derind tager servitricen imod kuponerne uden at kigge nærmere på dem og vi går igang med at spise. Da vi får regningen står der at maden kostede 149. Servitricen informerer os om at priserne er blevet ændret vist nok for 2 dage siden. Vi er dermed faldet i med begge ben i og med vi ikke har kigget efter hvad prisen reelt var da vi kom ind i restauranten. Synes det er dårlig stil at sende tilbud ud i avisen og så samtidig ændre prisen så tilbuddet fra avisen ikke er gældende.
Det bliver 3 stjerner fordi stedet levere det man kan forvente, billig penge giver billige råvare. Buffeten er stor og flot, desværre meget præget af rester og prefabrikat. Og så er 50 kroner for drikke til maden sku for dyrt. Men 3 stjerner, gå ikke her ind hvis du forventer overraskende god mad! :
Kørestol adgang Stort udvalg på alm retter men kun lidt for personer med laktose- og gluten intolerens Maden smagte godt og der var rigelig på fade/i skåle. Drikkevarer lidt dyre men det opveje ad den store buffet til Ca 80 kr. Nogle kan endda spise med rabat
Lækker aften buffet, dog lidt smagsløs, godt der er salt og peber på bordene, og mange af deres retter er tilberedt med Mozerella ost, hvilket giver Fed mad, meget olie og halsbrand ! Desserterne er ikke noget at skrive hjem om, rå æbler i chokolade sauce, kedelig chokolade mousse lavet på vand og pulver, og vandmelon,,,, der findes ingen is, faktisk skuffende. Venlig betjening og god afrydning Rengøring ligger til to stjerner.
Sløv betjening. Blev hurtigt vist ned til et bord lige ved siden af buffeten hvilket var ok og så var det op ad bakke med at få øjenkontakt med en tjener så vi kunne bestille... Det lykkedes dog efter ca. 10 min. hvor folk der var kommet efter os allerede havde både bestilt og fået deres drikkevarer. Gik til buffeten, hvor det dampede fra fadene og tængerne var meget varme... ned til bordet ca. 15 skridt og så var maden lunken... nåede næsten at få spist det vi havde taget på tallerkenen inden drikkevarerne kom... Jeg var skuffet og er ikke helt sikker på at jeg kommer igen.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Vall.

Aalborg ejendomsmæglere

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Vandmanden 22 placering, hvordan kan jeg gå. Vall adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Vall. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vall med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik