facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Valby Vandkulturhus

Valby Vandkulturhus
Familievenligt badeområde med indendørs pools og rutsjebaner samt saunaer og rum med lysterapi.
Adresse: Julius Andersens Vej 1A, 2450 København SV, Danmark
By: København
Rute: Julius Andersens Vej
Gadenummer: 1A
Postnummer: 2450


Åbningstider

mandag: 14.00–20.30
tirsdag: 07.00–16.30
onsdag: 14.00–20.30
torsdag: 06.30–16.30
fredag: 07.00–20.30
lørdag: 08.00–16.30
søndag: 09.00–16.30

Nærliggende lignende virksomheder
Frankrigsgade Svømmehal Frankrigsgade Svømmehal 6 km Rigtig god svømmehal. Jeg vil gerne fremhæve personalet.Super god service og meget sø...
Emdrup Bad Emdrup Bad 8 km Ærgerligt at tilpasse sin svømning så man er færdig 10 minutter før lukketid, kan lig...
Anmeldelser
Fin svømmehal, ikke den bedste til motionssvømning da der ikke er så mange baner men dog har jeg aldrig oplevet at der er svømmetræning for folkeskoleelever. Dog er der et problem med kvindeomklædningen. De eneste spejle der er der, er lige foran døren ud til indgangshallen, så hvis nogen åbner døren så kan folk se direkte ind så man kan ikke stå der hvis man ikke er påklædt. Ville være nem at fixe med en lille væg eller lign som man ser i mange andre svømmehaller.
Fin svømmehal og omklædning. Alt for dyrt. Koster 60 kroner per voksen i weekenden, og hvis man Kan i det varme vand og slappe af, koster det yderligere en 30-35 kroner.nnProblemet ligger i en høj pris forårsaget af blandt andet 5 mennesker på arbejde, hvoraf kun den ene rent faktisk gik inde som livvagt.nnDet resulterede i at på trods af skiltning imod leg og plask og ophængt decibel måler, så var der frit spil for at børn gik med og sparkede og skreg som en sindssyg i varmevandsbasin. Det er ikke særligt betryggende at tage sin 4-5 måneder gamle baby hen et sted hvor der bliver sparket rundt, skreget og plasket som en sindssyg med absolut ingen kontrol fra en af de 5 livvagter vi så på arbejde, hvoraf, som sagt, der kun gik 1 rundt og reelt set holdte vagt ved svømme banerne.nnStjernen er for fine faciliteter, resten er for dårlig oplevelse med ingen opfølgning på reglerne de gange man har været der med en nyfødt.
Man skulle tro at det var et vandland bygget til børn. Men livredderne er ikke særligt glade for børn. Der må ikke larmes, og børnene må ikke udforske.
Rigtig lækker svømmehal, hvor der er mulighed for mange forskellige aktiviteter bl.a. vandrutchebane, boblebad og klatring.
En meget imponerende svømmehal med virkelig lækre faciliteter.nnStedet er stort og har plads til mange mennesker.nnDa jeg var der forrige gang, var jeg tilmed så heldig at der var saunagus.nnTil dem der ikke ved hvad saunagus er, så er det en slags moderne svedhytte. Hvor saunagusmesteren hælder vand med forskellige æteriske olier på saunaen. Det går både at temperaturen stiger og at man får et slags dampbad med en duftoplevelse udover det sædvanlige.nnDe forskellige dufter, har forskellige egenskaber: Nogle opkvikker en andre for en til at slappe af.nnPrøv det.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik