facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Valby Lægehus

Adresse: Valby Langgade 48 , 2500 Valby
Telefonnummer: 36 17 22 00
By: Valby
Rute: Valby Langgade 48
Postnummer: 2500



relaterede søgninger: Læge Valby Toftegårds Alle, Valby Lægeklinik Lyshøjgårdsvej 99, Læge Valby Gammel Køge Landevej, Valby Sundhedshus, Læger i Valby med åben tilgang, FAMILIELÆGERNE VALBY, Læge valby Spinderiet, Valby Klinik
Anmeldelser
Jeg synes ikke at jeg ville anbefale det sted. Jeg var blevet afvist to gang og der er for lang ventetid. Personalet er faglig rigtig gode, men de var ikke villigt til at give mig nogle undersøgelser ikke engang en blodprøve. Jeg er virkelig skuffet over at jeg de ikke kan hjælpe med noget.
Jeg synes ikke de fortjener en eneste stjerne. Jeg har haft halsbetændelse i en uge nu, og håbede på at te og halstabletter vil hjælpe, men jeg får det kun værre. I dag har jeg så mistet min stemme og kan ikke snakke. Men jeg fik alligevel ringet til lægehuset og prøvede at forklare min tilstand, og at jeg har brug for hjælp. Den person, som svarede mig, var totalt lige glad og spurgte ingengang til symptomerne. Og at det første jeg skal gøre er at tage en coronatest, hvis jeg ønsker at komme og få hjælp. Men jeg har det så skidt, at jeg ingengang kan komme ud ad døren! Derfor ringer jeg til jer for at få hjælp! Til sidst fik jeg at vide, at de kan ikke gøre noget, og halsbetændelse er ikke noget man dør af, så jeg skal selv forsøge mig. Så her kan man ikke få hjælp, især når man forventer at få hjælp over telefonen. Konklusion: lad være med at blive syg.
Det er ikke så smart man kun kan komme i kontakt med dem over telefonen et par timer om dagen når 1813 samtidig henviser til man skal tage kontakt til egen læge indtil klokken 16.
Fagligt er de sikkert dygtige nok, det har jeg ikke baggrund til at kunne vurdere, men deres måde at opføre sig på overfor mig som patient, er under al kritik, og har virkelig chokeret mig. Har du et alternativ, så vælg det.
Lægerne er gode, men det er umuligt at få en tid. Jeg har forsøgt i 3 måneder nu, men hver gang jeg har en tid, får jeg en sms samme morgen om, at min tid i dag er aflyst.
Har været lige ved at andmelde dette sted til til patient klage nævnet ved to lejligheder kan ikke anbefale denne læge overhovedet!
Great place with good service. Rigtig godt lægehus med søde læger og god service.
Best doctors in Copenhagen, no doubt. Oversat af Google De bedste læger i København, uden tvivl.
Great place good and friendly doctors Oversat af Google Fantastisk sted gode og venlige læger
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Valby Lægehus med offentlig transport


Sdr. Fasanvej (Valby Langgade) 20 måler
26
93N
Valby Langgade (Søndre Fasanvej) 50 måler
4A
Valby Langgade (Toftegårds Allé) 80 måler
18
4A
Sdr. Fasanvej (Valby Langgade) 90 måler
18
26
93N
Aurikelvej (Søndre Fasanvej) 160 måler
4A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik