facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Valby Ædelmetal/Support Collection

"Guldsmedeforretning med mere en 40 år på samme adresse i hjertet af Valby.køb og salg af guld og sølv. salg af smykker. perler.sten vigelsesringe barnedåbs artikler, reparationer af smykker fremstilling af unika smykker mm."
Adresse: Valby Langgade 44B, sttv , 2500 Valby
Telefonnummer: 36 16 12 13
By: Valby
Rute: Valby Langgade 44B, sttv
Postnummer: 2500


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Aldrig har jeg oplevet så dårlig kunde service. Bliver lovet at en forlovelsesring er klar fredag. Efterfølgende Tirsdag er den endnu ikke engang startede med den. "Hun manglede prøve-ringen til at kunne lave den". Havde lånt en prøve-ring for at kunne bruge den til at fri med. Der havde på intede tidspunk været nævnt at den skulle bruges som model. Forretningen tilbød at gøre det haster til en uge efter. Det gik jeg med til først, men kom på andre tanker 10 min senere. Så jeg kørte tilbage til forretningen for at annullerer købet. Og nu er det så den meget dårlige kunde service kommer ind. "Hun kunne ikke give mig penge tilbage, hverken kontant eller via dankort, for der var ingen penge". Forretningen vil kontakte mig senere når der er kommet penge i kassen........... Så derfor lad være med overhovede at bruge din tid med dem. De vil prøve at tage dine penge uden at give dig varen.
Min oplevelse med Valby ædelmetal, på Valby Langgade 44 var en særdeles uprofessionel og dårlig betjening. Først var jeg på nettet for se deres købspris, på guld jeg ville sælge. Der får jeg oplyst at prisen 8 karat guld er 60 kr pr. gr. og prisen 14 karat guld er 130 kr pr. gr. Jeg ankommer til Valby ædelmetal i Valby Langgade 44, med 32 gr. 8 karat guld i en halskæde, plus 7 gr. 14 karat guld i en armlænke. For dette guld fik jeg udbetalt 2380 kr. derefter blev jeg i tvivl, om beløbet var korrekt udregnet. 32gr. 8 karat af 60 kr. pr. gr. = 1920 kr. 7 gr. 14 karat af 130 kr pr. gr. = 910 kr. sammenlagt bliver det 2830 kr. jeg fik udbetalt 2380 kr. Da jeg kom hjem regnede jeg efter, der fandt jeg ud af at der manglede 450 kr. Derefter tog jeg tilbage til Valby Ædelmetal og oplyste om deres fejlberegning på 450 kr. Her blev mødt med en uforskammethed. Derefter var priserne pludselig ændret. De oplyste nu at 8 karat guld pr. gr. var 50 kr. 14 karat var nu faldet til 110 kr. pr. gr. Dette opponerer jeg kraftigt imod, da dette ikke passede med de oplyste priser derfor vil jeg opfordrer på det kraftigste til alle om ikke anvende denne svindelbutik, da der ikke var nogen diskussion om deres grove snyderi. mvh fra en tidligere kunde der føler sig snydt så vandet driver. Denne stjerne er et must for at benytte siden, hvis det var muligt havde jeg givet minus stjerne. Håber at dette selvfølgeligt bliver offentliggjort. Denne sag har man ikke hørt det sidste til endnu, efter råd fra advokat vil jeg gå videre med sagen.
Altid fantastisk betjening, skønne smykker og gode priser!
God vejledning reale priser
God kundeservice
Har handlet her mange gange. De har flotte vare og super venlig og tålmodig.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik