facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Vakse Viggo

Adresse: Seebladsgade 21 , 5000 Odense
By: Odense
Rute: Seebladsgade 21
Postnummer: 5000


Anmeldelser
Hvem elsker ikke at drikke dato?
Trænger til en rengøring, men Dato er et genialt koncept.
Forholdsvis billig øl, og fedt at man kan ryge inde. Man kommer derimod til at stinke af røg og en pakke cigaretter koster 82 kr!
Hyggeligt, men gulvet kunne godt trænge til en gulvvask
Drik en Dato på Viggos sammen med vennerne. Det er en rigtig hyggeligt sted, glassene som hænger i loftet, vidner som alle dem der har gennemført en Dato. Når du drikker Dato skal du drikke 10 halvliteres fadøl inden for værtshusets åbningstid, f. eks en lørdag fra kl. 12-03. De varmeste anbefalinger her fra
Super hyggeligt sted med glade og smilende bartendere. Desværre var toiletterne både klamme og i stykker. Det ene, men det pæneste toilet, manglede brættet!
De har købt alt for mange krus hjem, der er slet ikke plads til så mange gæster. Forstår ikke helt hvad der foregår i ledelse af det her sted. Meget hyggeligt alligevel.
Godt sted Prøv selv
Det er squ ikke hver dag man mister sympati for en virksomhed som bare prøver at tjene penge i en corona pandami... Men når man sidder i kælderen og trøster en af sine gode veninder, og hun får af vide at hun kan gå udenfor og græde videre, hvis hun ikke vil græde alene, så bliver jeg squ arrig.... Det sjældent jeg skriver men det er sygt at sende tøsen der er presset ud fra baren "fordi hun ikke drikker" og fordi hendes "selskab" ikke høre "til"
Skøn øl, gode priser, gode mennesker, dejligt koncept
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Vakse Viggo.

Odense ølbarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Seebladsgade 21 placering, hvordan kan jeg gå. Vakse Viggo adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Vakse Viggo. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Vakse Viggo med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Where’s Wally Where’s Wally 0 måler
Stormfuld Stormfuld 0 måler
Café Viggos Café Viggos 778 måler Trænger til en rengøring, men Dato er et genialt koncept.
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik