facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for VACA Mexican Finger Food

VACA Mexican Finger Food
Adresse: Østerågade 3 , 9000 Aalborg
Telefonnummer: 34 10 88 88
By: Aalborg
Rute: Østerågade 3
Postnummer: 9000


Åbningstider

Mandag: 11:30-21:00
Tirsdag: 11:30-21:00
Onsdag: 11:30-21:00
Torsdag: 11:30-21:00
Fredag: 11:30-21:00
Lørdag: 11:30-21:00
Søndag: 11:30-21:00


relaterede søgninger: VACA Aarhus, VACA frokost tilbud, VACA Mejlgade, Mexicansk mad Aalborg, VACA take away, VACA Hellerup, VACA anmeldelse, Ny mexicansk restaurant Aarhus
Anmeldelser
Maden smagte fint. Men super dyrt sted, og så kunne vi ikke få det, vi gerne ville have, da de ingen ost havde....?? Nærmest alt derinde er med ost, så det gav en stor begrænsning. Vi spiste hurtigt, og gik hurtigt igen. Den wrap var Ikke næsten 100 kr. værd.
Det var som sådan fint mad, men jeg må indrømme at mængden og anretningen ikke levede op til mine forventninger. Men der var fint rent i restauranten og man fik sin mad til den tid man havde bestilt den.
Vi var forbi til deres genåbning, hvor tilbuddet lød på en valgfri halv buritto til 15kr. Da vi kommer derind får vi at vide, at vi ikke selv kan vælge buritto, men må tage det, vi kan få. Ikke engang at være i stand til at sige, at man helst vil have uden kød, når man har en kæreste, der er vegetar, er underligt. Nu vel. Vi får maden, som er 20% større. En hel buritto er vel ca. 70% af, hvad man får ved eksempelvis Chidos til en del merpris. Derudover var den ene af vores burittoer direkte brændt. Det smagte kraftigt af brændt brød. Den anden buritto var proppet med chili, hvilket er fair nok, hvis man beder om det, men når det ikke er valgfrit, kan det nemt afskrække folk. Vi vil nok hellere gå det længere og få noget andet. Det er ikke 60kr. værd for to, og da slet ikke 85kr. for én.
Jeg nyder maden fra Vaca. Fem stjerner herfra. Men deres service, når de skal levere.... De havde glemt en enkelt menu. -og hvad så, ikke det store problem...indtil de selv gjorde det til et stort problem i den lokale afdeling i Aalborg. 1. Ring til nummeret, der står i bekræftelsesmailen, straks hvis der er fejl. 2. Få en henvisning til et andet nr. Deres Take-Out Sød og rar service 3. De kan kun refundere jeg vil have min mad, så jeg skal omstilles til den lokale Vaca 4. Stilles tilbage til den samme, som ikke kan/vil sende budet ud med min mad 5. Tilbage til Take-Out afdelingen for at få mine penge retur...om 1-3 bankdage. Et godt råd. Bestil igennem Just-Eat, Hungry eller en anden udbringer service. For den del er tabt at Vaca
Det var en sløj omgang..majs, salat, tomat og kylling plus nachos. Den var tør uden én dråbe dressing. Da jeg spurgte efter dressing, som på billedet, "joh det kan du da godt få" uden erkendelse af at det var glemt
Engang byens bedste mexikaner, men kvaliteten er desværre faldet enormt og servicen ligeså. Når man skriver "syrlig kål" så betyder det ikke grove stykker af hvidkål som ellers er ubehandlet. Ligeledes betyder "mexikanske falafler" ikke en brun ugenkendelig mos. Hjemmesiden siger levering indenfor 15km radius, men alligevel kunne der ikke lige leveres en større bestilling til os der bor 12km væk. Jeg måtte forlade selskabet for at hente den mad vi havde bestilt og de udenlandske medarbejdere der stod for madlavningen kunne hverken hjælpe med svar eller for den sags skyld komme med et simpelt "beklager". De havde mere fokus på at stå at pjatte med hinanden end at servicere kunderne der ventede.
Bestiller én burrito uden koriander og gentager bestillingen 2 gange og alligevel får jeg én burrito med koriander. Hvis det bare havde været denne ene gang at det var sket og ikke noget der var sket gentagene gange, så ville jeg slet ikke lave denne anmeldelse. Men nu sidder jeg igen med en burrito der smager af opvaskevand, tak for det.
Førhen bestilte jeg gladelig herfra. Sidste gang var maden decideret klam og smagløst. Spiste kun nachos resten måtte vi smide direkte i skraldespanden. Kan overhovedet ikke anbefale dette sted længere. Føj
Hvis du vil mætte en familie på 4, så er 500kr ikke nok, da man for bare 45kr kan få en "quesadilla" der mest af alt minder om 2 desertpandekager most sammen med næsten ingen kylling og deres ekstra ost, som ikke er eksisterende, samtidig med at den var iskold da vi fik den. Dog kan man ligge en solid bund med deres mejschips, men forvent at guacamolen dertil koster 18kr for cirka 20g.. Chili con Carnen koster 94kr for noget der minder om en børnemenu.. Spiser aldrig herfra igen :
Maden smagte okay, men der var ikke særlig meget af den, taget i betragtning af prisen. Ikke pengene eller min anbefaling værd desværre.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til VACA Mexican Finger Food med offentlig transport


Nytorv (Østeraagade / Aalborg) 120 måler
1
2
21N
22N
26N
S1
S2
Nytorv (Østeraagade / Aalborg) 120 måler
1
2
21N
22N
26N
S1
S2
Budolfi Plads (Vingårdsgade / Aalborg) 160 måler
12
13
17
24N
27N
52N
53N
54N
Budolfi Plads (Boulevarden / Aalborg) 180 måler
23N
27N
Budolfi Plads (Vingårdsgade / Aalborg) 190 måler
15
16
23N
50N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger VACA Mexican Finger Food.

Aalborg mexicansk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Østerågade 3 placering, hvordan kan jeg gå. VACA Mexican Finger Food adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner VACA Mexican Finger Food. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om VACA Mexican Finger Food med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik