facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Værebro Golfklub

"Golfklub med Café, pro-shop, driving range, indspils område, puttebaner, par 3 pay and play bane samt 18 huls bane"
Adresse: Damstensvej 1 , 3660 Stenløse
Telefonnummer: 47 10 80 83
By: Stenløse
Rute: Damstensvej 1
Postnummer: 3660


Anmeldelser
Rigtig god 18 hullers bane, som er sjov, udfordrende og meget varieret at spille. Landskabet er meget kuperet, hvilket spiller ind på de fleste huller. Banen virker generelt stor og bred, på en rigtig god måde. Det er slet ikke som nogen baner, hvor det godt kan føles som om man går den ene flade par 4 efter den anden, frem og tilbage… Derudover er banen generelt i rigtig fin stand, med pæne greens som er rimeligt bløde og bolden ruller pænt. Klubbens par 3 bane er værd at nævne også. Det er en virkelig fin 9 hullers bane, som jeg synes er i enormt god stand, af en par 3 bane at være. Greens er rigtig bløde, banen er varieret hvor elevationen igen spiller ind, og den er enormt billig at spille også. Hvis man ikke har tid, lyst eller mulighed for at spille 18 huller, er den 9-hullers par 3 bane bestemt et godt alternativ! Alt i alt er Værebro golfklub en bane jeg bliver ved med at vende tilbage til, til trods for jeg ikke er medlem. Absolut en af de bedste baner i området!
God bane, varieret, meget kuperet, hurtige Greens. - nogle blinde slag, men de har sat flagstang op bagved green på de huller, rigtig god ide!
Fin bane med en del blinde huller, Greens og fairways står godt, næsten ingen rough. Desværre mange fodspor i bunkere og nedslagmærker på Greens. Og ja jeg er medlem og spiller den ugentligt, så det er ikke min oplevelse på en enkelt runde.
Meget venlig klub. Rigtig flot og udfordrende bane
Super fed golfbane. Selv deres par 3. Pay and play bane er super flot og udfordrende selv for en dygtig golf spiller. De har også en fin lille shop. Og så kan man få et lækkert måltid mad, også selvom man ikke spiller golf. Når man betaler greenfee på par 3 banen. Må man bruge driving rangen så meget man vil. Og gå banen 2 gange. Super sjovt og alle kan være med.
Dette omhandler udelukkende stedets faciliteter, service og primært festlokale til afholdelse af arrangementer. Jeg deltog i et familiearrangement med brunch 50 personer og stedet serverede fin og velsmagende mad. Desværre var faciliteterne indendøre temmelig ringe og jeg vil fraråde at man benytter deres "festlokale", som er tidligere staldbygning og meget kompakt, dunkelt og lavloftet. Atmosfæren indenfor er tryggende og luften tung. Serviceniveau var under middel og værterne blev - under arrangementet - bedt om selv at rydde borde og begrænse antallet af tallerkener. Udendørs er der fine og hyggelige faciliteter, som man dog deler med klubbens medlemmer. Og det virkede mærkeligt pludselig at skulle dæmpe sig og deltage i fejring af dagens golfhelte. Det lader til at være en god indtægtskilde for golfklubben, men hvis man udbyder en service bør man tage sine kunder mere seriøst.
En rimelig varieret bane med kuperede fairways, det eneste der gør den ikke får 5 er at greens mangler fald og udfordringer, hastigheden er ok.
Vi var der for første gang for at spise med vores datter og svigersøn og fik 2 super flotte stjerneskud, 1 stor æggekage pænt pyntet og 1 pariserbøf kun æg og rødbeder var separat på tallerknen mens resten var lagt oven på bøffen...ville gerne have haft tilbehøret fordelt på tallerknen...men måske det bare er mig.
Det skal jo starte et sted. Men greens totalt langsomme og dårlige.
Perfekt golfbane , super restaurant med gode priser og dejlige medlemmer.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik