facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Undertryk

"Grafisk Design - Gode løsninger...Tegnestuen Undertryk er en grafisk tegnestue med base i Nordsjælland, og her er både pris og kvalitet vigtigt. Her tilbydes en lang række grafiske ydelser, som ved hjælp af forskellige samarbejdspartnere, vil leve op til langt de flestes behov.Gode løsninger til lave budgetter."
Adresse: Helsingevej 67 , 3230 Græsted
By: Græsted
Rute: Helsingevej 67
Postnummer: 3230


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Vi har på Garbolund haft Stefan fra Tegnestuen Undertryk til at lave hele vores brand og alle vores etiketter. Han har også løbende lavet foldere og desuden opbygget hjemmesiden. Vi kan ikke være mere tilfredse med det smukke og stærke grafiske udtryk han har lavet. Vi føler fuldstændig det stemmer overens med det vi ønskede. Han er også utrolig rar at arbejde sammen med. Vi kan meget varmt anbefale Stefan og hans tegnestue.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik