facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Under Torvet

Under Torvet
"Velkommen til Vinstuen! Viborgs hyggeligste, mindste og mest intime vinbar.Vores åbningstider følger den danske sommer, så hold øje med Facebook eller Google for de præcise sæsonåbningstider.Vi bestræber os på altid at have et spændende, tilpasset og udfordrende vinkort, således at I altid har oplevelsen af at der er noget nyt "på menuen" når I besøger os i vores varme rammer i den gamle varmestue på Nytorv i hjertet af Viborg.Vi vil altid gerne åbne op for særlige arrangementer, selskaber, smagninger eller andre ønsker - Skulle du/I have en særlig forespørgsel så skriv eller ring endelig til os!"
Adresse: Nytorv 17 , 8800 Viborg
Telefonnummer: 40 49 48 47
By: Viborg
Rute: Nytorv 17
Postnummer: 8800



relaterede søgninger: Caféer i Viborg, Michelin restaurant Viborg, Spiserestauranter i Viborg, Fiskerestaurant Viborg, Billig mad Viborg, Oxm Viborg, Dansk mad Viborg, Spisesteder Viborg buffet
Anmeldelser
Dårlig service, virker som om at det trænger til at blive moderniseret. En enkelt tjener, Jeppe tror jeg vist nok han hed - han var meget flink. Maden var dårlig, drikkelsen OK. Dog så jeg en bare tage sine hænder end i de isterninger de skulle bruge til drinks. Ikke et sted jeg kommer igen, medmindre der sker forandringer. Har ondt af de medarbejdere der arbejder der.
Fik en rigtig dårlig behandling, og nogle i vores selskab fik besked på at de altså skulle huske at komme ned med glassene igen, vi sad uden for, som om at man ville tage dem med hjem. Så det var den eneste gang vi har lagt vores penge der.
Nede i en lille kælder findes der et rigtigt hyggeligt lille sted med intim atmosfære super venlig og sjov betjening, de serverer dejlige vine hvortil du kan nyde lidt lækker Tapas.
Har aldrig set dette på Sjælland, mon ikke KBH kunne lære lidt af Viborg
Super hyggeligt sted og Anna er bare så sød og flink dejlig vin og tapasbar
Rigtig hyggeligt sted, med en dejlige intim atmosfære.
Fantastisk hyggelig vinbar med super lækker tapas. Hyggelig lille perle på Nytorv.
Vin kælder med mange spændende vine. Rigtig hyggeligt sted.
Lækkert og roligt sted.
Alt for koldt og dårlig betjening.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Under Torvet med offentlig transport


Vægtertorvet (Viborg Kom) 210 måler
3
4
Vægtertorvet (Viborg Kom) 220 måler
2
3
4
S1
S2
Trappetorvet (Viborg Kom) 250 måler
1
5
Trappetorvet (Viborg Kom) 260 måler
2
Trappetorvet (Viborg Kom) 280 måler
3
4
S1
S2

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Under Torvet.

Viborg vinbarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Nytorv 17 viborg cocktailbarer placering, hvordan kan jeg gå. Under Torvet adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Under Torvet. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Under Torvet med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik