facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ultralyd og Røntgenklinikken

Ultralyd og Røntgenklinikken
Adresse: Peter Bangs vej 3 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 38 87 03 95
By: Frederiksberg
Rute: Peter Bangs vej 3
Postnummer: 2000



relaterede søgninger: Ultralyd- og Røntgenklinikken København, Røntgenklinik Frederikssundsvej, Ultralyd og Røntgenklinikken Valby, røntgenklinik frederiksberg h.c. ørstedsvej 70, Røntgenklinik København, Røntgenklinik Rødovre, Røntgenklinik Hvidovre, Røntgen og Ultralydklinikken
Nærliggende lignende virksomheder
Klinikken Kinesiologi Klinikken Kinesiologi 2 km Da jeg gav op på den læge systemmet har givet mig tog jeg ned til ham her. han var ri...
Anmeldelser
Dårlig oplevelse! Kom ikke til undersøgelsen til aftalte tid, ingen modtagelse i receptionen. Til røntgenundersøgelsen var der 2 behandlere tilstede, der ikke præsenterede sig selv og uden navneskilte og de forsøgte med 4 røntgenoptagelser uden held pga såkaldte tekniske problemer. Spurgte hver uafhængig af hinanden om jeg nu 4 gange havde været udsat for unyttige røntgenstråler og den ene svarede ja og den anden nej. Her var ingen patientsikkerhed. Det bekymre mig meget, at de ikke havde kompentencer til røntgenundersøgelsen - jeg har ingen anelse om hvad deres stilling var. Jeg blev sent hjem uden røntgenoptagelse da de ikke kunne betjene apparatet. Kontaktede egen læge for ny henvisning til andet sted.
Så sød og hjælpsomt personale i tlf . Kom ind på afbud. Kom derind med Falck, som kom aaalt for tidligt.. Ingen problemer der. Kom ind efter 5 min. Sød og behagelig læge der fortalte hvad han så, under ultralyds scanningen.
Som jeg kan læse i anmeldelserne, havde jeg som så mange andre, også en ærgerlig oplevelse på klinikken. Blev grint af og talt ned til i telefonen, og på klinikken var jeg hurtigt inde og ude. Det virkede som om personalet mest alt havde øje for at hyggesnakke med hinanden, og at jeg bare var i vejen for dette. Blev fysisk rykket rundt med og placeret, i stedet for at blive snakket til. Og da jeg havde klædt om måtte jeg selv spørge ind til hvad den efterfølgende procedure ville være. “Det forstod du måske ikke”, svarede personalet - som på intet tidspunkt havde taget sig tid til at forklare mig noget som helst. Trist at det kan forsætte med at ske.
Fysiske omgivelser besynderlige i en kælder, som ligner en byggeplads, næsten ingen skiltning. Røntgenlægens beskrivelse af billeder så beskeden og intetsigende, at hverken min læge eller jeg blev klogere - virkelig spild af samfundets ressourcer.
Jeg skulle have lavet en ultralydsscanning af armhulen. En meget upersonlig behandling, som ikke burde finde sted i 2020. En læge, som ikke præsenterede sig og hverken sagde goddag eller farvel. Det er helt uhørt og finder heldigvis sjældent sted længere. En lav mumlen bag en naturligvis nødvendig maske; jeg opfattede kun halvdelen og ventede i nervøsitet på svaret fra min egen læge. Lægen var lynhurtigt ude af døren uden at værdige mig et blik. Som det eneste positive : Sekretæren var sød!
Jeg blev afvist i sekretariatet, idet jeg ikke havde sundhedskortet med. Dette var lige bortkommet efter en covid-test. Jeg havde imidlertid medbragt såvel Pas som kørekort for at være sikker på at få den røntgenundersøgelse, som jeg nervøst ventede på resultatet af. Arrogancen var dog helt total. Jeg anvendte derfor henvisningen i en anden klinik, hvor jeg ikke skulle vise nogen form for identifikation, blot mit navn. Klinikken bør overveje en anden tilgang til sygdomsramte mennesker!
Jeg har netop i dag fået udredning efter 2 ugers 'cancerforløb', der startede med en præventiv mammografi fra min side, der uventet viste en heldigvis uskadelig knude i mit ene bryst. Min oplevelse var helt igennem ubehagelig. Jeg fik lavet undersøgelse af en ung dame der på intet tidspunkt præsenterede sig eller forklarede sig. Jeg måtte flere gange spørge om jeg skulle tage tøj på eller ej når jeg gik ind i et nyt rum, og blev mødt med forbløffelse over at jeg ikke selv kunne regne det ud. Dernæst blev jeg ultralydsundersøgt af en herre der først snakkede hyggeligt og dernæst selv blev forskrækket over noget han så, viste det tydeligt og slutteligt forlod mig med beskeden om at 'han havde fundet noget og jeg skulle holde øje med min e-boks'. At jeg så, i lettere panik, fik tilbud fra den første dame da hun kom ind for at bede mig om at gå om at 'tale med en sekretær' kunne have bragt nogen ekstra stjerner indenbords, men da den samtale blev foretaget i venteværelset med ventende mennesker omkring OG primært handlede om hvorvidt jeg skulle hjem og være alene det skulle jeg OG hvor lykkelig man kunne være, også efter brystamputationer, så synes jeg at finfølelsen går fløjten. Heldigvis var det hele en storm i et glas vand, et uskadeligt fibrom og jeg er glad igen. Alle kan tage fejl - og hellere undersøge en gang for meget end en gang for lidt. Men mødet med dette behandlingssted var nærmest surrealistisk upersonligt og uempatisk. Jeg må indrømme at jeg aldrig vender tilbage hertil. Nogensinde.
En meget upersonlig behandling. En læge, som ikke præsenterede sig og hverken sagde goddag eller farvel. Lyttede ikke til hvad jeg sagde under vejs. Lægen var lynhurtigt ude af døren. Kommer aldrig her mere
De var ikke i stand til at sende resultater til min læge: skulle ringe 3 gange og de sagde at det var min læges skyld, at han ikke kunne modtage dem, men han modtog resultater fra alle de andre klinikker/laboratorier, så var det ikke sandt. Det var noget som “hastede” og jeg valgte dem netop fordi det var den først muligt tid jeg kunne finde, men nu er sagen så forsinket at jeg har fortrudt mit valg 1000 gange.
Meget upersonlig og usikker oplevelse. Man har skippet alt hvad der giver patienten tryghed, for effektivitetens skyld. Du er et stykke kød, der skal scannes og ud så hurtigt som muligt. Man tænker, at det offentlige nok kun betaler en halvtredser pr. scanning.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Ultralyd og Røntgenklinikken med offentlig transport


Lindevangs Allé (Peter Bangs Vej) 130 måler
9A
Lindevangs Allé (Peter Bangs Vej) 130 måler
72
9A
Fasanvej (Smallegade) 270 måler
9A
Peter Bangs Vej (Søndre Fasanvej) 280 måler
4A
Peter Bangs Vej (Søndre Fasanvej) 290 måler
4A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik