facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Tryg Forsikring

"Tryg er et af Nordens største skadeforsikringsselskaber med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Hver dag arbejder vi på at gøre forsikring enkelt og trygt for vores kunder.Trygs 4.000 medarbejdere sikrer tryghed og værdi for mere end 4 mio. kunder. Med et bredt spektrum af forsikringer til både privat, erhverv og industri, behandler Tryg årligt mere end 1 million skader på tværs af Norden.Trygs danske forsikringstagere er også medlem af TryghedsGruppen, som er Trygs hovedaktionær og står bag TrygFonden."
Adresse: Klausdalsbrovej 601 , 2750 Ballerup
Telefonnummer: 70 11 20 20
By: Ballerup
Rute: Klausdalsbrovej 601
Postnummer: 2750


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Ringet dem for at tjekke prisen på tjenestenn i juni. Se også priser i andre virksomheder. Jeg besluttede et par dage senere at leje et andet firma. Måneder senere, uden noget bevis, nogen underskrift, uden at betale for tjenesten eller noget, modtager jeg en meddelelse fra INTRUM TRYG repræsenterer tvinger mig til at betale for den service, du aldrig har indgået aftale om. Men den dag i dag er de fortsat ikke i stand til at give mig bevis for, at jeg har accepteret. Jeg tilføjer, at den person, som jeg talte med i juni fra TRYG, gav mig dårlig opmærksomhed, lidt information og ikke var hjælpsom. Derudover sørger jeg for, at hvis jeg ikke betaler, bliver ydelsen automatisk opsagt om 15 dage. På den anden side, den person, som jeg talte med for en måned siden om hele denne sag også fra TRYG, har dog været venlig i telefonen og fortalt mig, at han ville gennemgå sagen og kontakte mig, så jeg kan være rolig. Jeg håber stadig, at du kontakter mig, mens virksomheden INTRUM fortsætter med at skræmme mig. I intrum-virksomheden har de diskrimineret mig i samtalen for ikke at være fra Danmark. FRYGTELIG OPLEVELSE.
Næsten umuligt at få en personlig samtale, man kan bestille et tilbagekald, Tryg ringer bare ikke tilbage. Håber de bliver bedre, ellers har jeg været kunde... desværre
Lejede en bil gennem GoMore. Der kom en lille bule, som blot skulle rettes ud. Et værksted vurderede, at dette løb op i 1.500-2.000 kr. Da regningen fra TRYG kom, lød den på 6.500. TRYG lever op til forsikringsselskabers ry på linje med brugtvognsforhandlere - fy for den lede.
Hurtig og kompetent rådgivning,da vores bagage var forsvundet i Madrid. Dér satte jeg virkelig pris på Tryg. Og ingen bøvl med kompensation, efter vi var tilbage i Danmark.
Altid god service God og venlig betjening,når man ringer til dem Har altid været super tilfreds Derfor har vi været faste kunder I over 50 år.
Tryg har oftest været en go oplevelse når vi taler de hjemlige forsikringer, når det kommer til rejseforsikringen så har de dog skiftet partner fra SOS International til Falck, og det har været ren katastrofe for mit vedkommende, det kan Falck slet ikke håndtere.
Jeg er desværre faldet på min ferie i Thailand og brækket 3 fingre på begge hænder og jeg er utrolig glad for den rejseforsikring jeg har i Tryg jeg er blevet hjulpet over al forventning og 10 stjernet til tryg
Har haft Ca.5500 kr til gode i snart 3 mdr... de har fået den udbedte dokumentation, men udbetaler ikke... :-
Blev ringet op af en meget vedholdende og usympatisk konsulent. Var ubehagelig i sin kommunikation, afbrød mine forklaringer og var på ingen måde serviceminded eller imødekommende. Uheldig attitude og kommunikation for et firma, som trods alt lever af sine kunder - og af at kommunikere med dem. Det kan blive meget, meget bedre.
Som modpart i sag, så er Tryg uendelige tunge at danse med. Har i 8 måneder cirklet rundt for at de kan finde en sikker måde at modtage følsomt persondata. For det meste får man af vide at de har en sikker email, så det er helt fint. Desværre er det ikke helt så simpelt. Hvis man sikre Aarhus banegård gør det ikke turen fra københavn sikker.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik