facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Tropeland

Tropeland
Adresse: Dagmar Centret 4, 8660 Skanderborg, Danmark
Telefonnummer: 86 57 07 27
By: Skanderborg
Rute: Dagmar Centret
Gadenummer: 4
Postnummer: 8660


Åbningstider

mandag: 10.00–17.30
tirsdag: 10.00–17.30
onsdag: 10.00–17.30
torsdag: 10.00–17.30
fredag: 10.00–17.30
lørdag: 10.00–14.00
søndag: Lukket

Anmeldelser
Fin dyrehandel, som har et godt udvalg af både fodder, dyr og tilbehør til dyr. Venlig betjening. Lidt dyrere end de store kæder, men vi køber gerne her, så man ikke skal hele vejen til nærmeste større by
Rigtig godt sted, med god vejledning, imødekommende medarnejdere og godt udvalg af sunde og flotte fisk, planter og andre akvatiske dyr til en fin pris.nnJeg kan varmt anbefale Tropeland til både nybegyndere og erfarende akvarie folk.
Tropeland Skanderborg er det bedste sted at handle fisk bla. Vi har selv købt vores akvarium i Tropeland Skanderborg og hver gang vi kommer der bliver vi altid godt modtaget af Janus og hans folk. Altid en god behandling og nogle gode råd med på vejen. Kan kun varmt anbefale Tropeland Skanderborg.
Sultne dyr på alt for lidt plads.nVirkelig trist at se på. De burde skamme sig at behandle dyr på den måde.nOgså deres akvariefisk lever på alt for lidt plads. Jeg blev helt ked af at være der.
Vi blev betjent af Claus. Han er virkelig dygtig. Absolut et besøg værd. Vi kommer igen..
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik