facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Tranehaven

Tranehaven
Adresse: Schioldannsvej 31, 2920 Charlottenlund, Danmark
Telefonnummer: 39 98 88 00
By: Charlottenlund
Rute: Schioldannsvej
Gadenummer: 31
Postnummer: 2920


Nærliggende lignende virksomheder
Ordruphallen Ordruphallen 709 måler Et hus med mange aktiviteter dag og aften
Anmeldelser
Tranehaven er super godt de første 3 dage ud af et ophold på 3 uger, der er personalet opmærksomme de første 3 dage dette gælder i forhold til mad pleje og medicin. Efter 3 dage begynder personalet, at halte med det hele og de er dsv. Også fyldt med vikarer, så der er ingen strukturer, at finde men menneskerne er søde. Der bliver serveret god og ordentlig mad og en god træning får man på stedet.
Min mor modtager besked på mobil “ hej Søren”nDa min mor ikke er søren kontakter hun fys, som spør hvad det rigtige nr då er. Hvilket min mor ikke ved. Hun ber om at hendes nr blir slettet da hun ikke har sin gang der. Hvortil fys knalder samtalen i.nJeg kontakter fys i dag, da min mor på 88 år er ked sf det er anden gang hun får besked “til en Søren”. I dag kunne fys så søge på nummeret og slette det.
Proffesionelt og meget venlig personale
Jeg refererer ikke til plejehjemmet, men til forløbene hos en ergoterapeut, grundet en brækket skulder - individuel genoptræning, og efterfølgende til mit forløb, på hold - konditionstræning, hos to fysioterapeuter. Smittende og positiv energi hele vejen rundt, og med fokus på den enkelte. Meget tålmodige fagpersoner på Schioldannsvej
Det største griseri af et opholdssted for syge og svage - især for dem der har været ude for en fysisk lidelse og ikke er i stand til at klare selv not at komme på toilettet, jeg som bror til en indlagt har d.d oplevet at ingen plejerne er tilstede ,, der er ringet på alarm klokke 3 gange og stadig ingen reaktion , det er utilstedelige forhold ,,,,,, der bliver sagt fra plejerne der endelig kom tilstede , at der er personalemangel ,, der er Gentofte kommune !!!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik