facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Train

Train
Adresse: Toldbodgade 6 , 8000 Århus
Telefonnummer: 86 13 47 22
By: Århus
Rute: Toldbodgade 6
Postnummer: 8000



relaterede søgninger: TRAIN kommende begivenheder, TRAIN Aarhus kapacitet, Koncerter Aarhus, TRAIN aldersgrænse, Koncert Aarhus i dag, Spillesteder Aarhus, Jonas Black Schmidt koncert 2023 Odense, Udendørs koncert Aarhus
Anmeldelser
Lyden er ikke super fantastisk overvældende... men hyggelige omgivelser. Og faktisk... sådan en lille ting som at du kan købe ørepropper i baren til en særdeles rimelig pris. Det trækker op!
Skønt sted. Men at de løber tør for flere af deres ølvarianter allerede inden koncerten går i gang er ærgerligt og dårlig planlægning. Det er heller ikke nemt at se meget på scenen, hvis man er under 1.80...
Altid god lyd og kø ved baren. Denne aften synes ikke de kendte deres publikum det var et ældre publikum og det var tydeligt at det havde været fint med lidt flere sidde pladser
Fantastisk oplevelse. Fede lokaler og god plads til de navne som kommer. Rigtig hyggelig oplevelse.
Var der og opleve FISH efter mange år. Sidst var i Odense i start 90'erne på rytmeposten. Også en fed oplevelse. TRAIN er virkelig et hyggeligt sted med fed lille plads foran scenen til arm og ben bevægelser, og bagved, trin op til andre ståsteder så man ikk' gik glip af noget på scenen. Virkelig rummeligt sted med rigtig god indretning til mindre koncerter. Genialt simpelthen. Bagerst en bar hvor man kan købe forfriskninger og selvfølgelig er der ude bagerst ved indgangen toiletter med ordentlige forhold, rent og pænt. Personalet er også meget hjælpsomme og smilende. Ingen spørgsmål er for åndede. Eneste ÷ må være at der er ryge-forbud. Også under koncerterne. Men er det det eneste ÷ så er det til at overleve. Koncerten med FISH var helt klart et af årets højdepunkter, og det er blevet til nogen stykker koncerter i løbet af året for mit vedkom'ne. TRAIN er helt sikkert et godt sted hvis man skal høre/se en koncert. Jeg kan varmt anbefale stedet for andre.
Ikke køns opdelte toiletter. Sådan! Train woke! Mit første besøg på Train. Jeg synes, at det vat okay.
God lyd, godt udsyn til scenen, sødt personale, fint udvalg i baren og så er der så mange fantastiske kunstnere på plakaten.
Train er et af mine foretrukne spillesteder, blandt andet fordi de gør det nemt at komme til og fra stedet, med ind- og udgang på begge sider af garderoben. Dermed kan folk hurtigt lukkes ud efter en koncert. Der findes andre spillesteder, hvor man trykkes sammen på et alt for lille område. Desuden er lyden altid god på train. Det er muligt både at sidde ned og stå op efter behov. Desuden har de hævede plateauer, som gør oplevelsen bedre for de som gerne vil nyde musikken, men ikke nødvendigvis kan se nede bagfra, fordi folk ellers står foran dem og blokerer for udsynet.
Nicklas Sahl koncerten var fantastisk. Kunstneren sang og spillede over al forventning. Var hæs dagen efter, og ville bare ønske det ikke havde været hans sidste tour-koncert. Train var en god oplevelse. Masser af plads, god høflig hjælpsom betjening i baren. Glæder mig til næste gang.
Jeg var til min første Koncert med Citybois. Man fik ondt i ørerne efter koncerten, fordi at pigerne bare skreg af helvede til, da det startede og de kom ind på scenen. Men det var jo min største drøm, så det skulle jo snart ske. Så jeg fik billetterne til fødselsdagsgave, det er to år siden nu cirka.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik