facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Trafiklegepladsen Fælledparken

Trafiklegepladsen Fælledparken
"Trafiklegepladsen er en offentlig legeplads med leg og læring i centrum. Fokus er på cykelkultur i tråd med Københavns ønske om at være verdens bedste cykelby. Cykel- og trafiksikkerhedstræning foregår i en trafikby i børnestørrelse, hvor børn kan lære at færdes i trafikken under trygge rammer. Legepladsen er bemandet, og i åbningstiden kan børnene låne små cykler hvis de er under 130 cm. eller løbecykler. Bemærk at alle lånte cykler og hjelme skal afleveres 30 minutter før lukketid!Børnene er også velkomne til at køre på deres egne cykler.Medbragt mad kan spises ved borde og bænke og under halvtaget.Trafiklegepladsen er indhegnet, men har adgang døgnet og året rundt."
Adresse: Gunnar Nu Hansens Plads 10 , 2100 København
By: København
Rute: Gunnar Nu Hansens Plads 10
Postnummer: 2100



relaterede søgninger: Legeplads Fælledparken, Trafiklegepladsen 50 år, Legepladser i København, Trafikskole børn Fælledparken, Formosavej trafiklegeplads, Naturlegeplads København, Petanque Fælledparken, Den Franske Legeplads Fælledparken
Anmeldelser
Mit barnebarn 3,5 år lærte at cykle på pedal-cykel af Richard i cykeludleveringen på et kvarter. Fantastisk service. Jeg tror at han og hans kollegaer har lært mange børn at cykle. Tak til Københavns kommune for deres mange gode legepladser.
Et godt sted for ungerne at komme hen. Vi var der med løbehjul men næste gang tager vi helt klart cyklerne med. Der er tankstation og andre hyggelige detaljer der gør det sjovt at være mens man lærer og leger. Og tydeligt der er dygtige gartnere, der passer området.
Richard er genial! Lærer selv de mest usikre og skræmte børn at cykle på super venlig og pædagogisk måde
Fantastisk sted. Der er bemandet i hverdage til ca kl 16:30, hvor man kan låne børnecykler. De har også et værksted og personalet er ikke tilbageholdende for at rette sadel og hjælpe. Virkelig et godt sted!
Kæmpe stort og virkelig godt lavet. Dejligt at der også er en legeplads ved siden af, så man skal skifte mellem mulighederne. Mulighed for mange timers leg.
Dette er en fin trafiklegeplads, hvor man har mulighed for at træne børnene i at bevæge sig i trafikken. Der er skilte, et fungerende lyskryds, rundkørsel og flere forskellige vejbaner og stier. Ved siden af trafiklegepladsen ligger en mindre legeplads for de mindre børn. Den skulle efter sigende være bemandet, men jeg har endnu ikke æret der på et tidspunkt, hvor den var bemandet. Man skal passe på her i vintermånederne, da der ligger is på "vejene", som børnene kan glide i...
Det er et fantastisk sted, hvor børnene kan lære trafikreglerne. Der er mulighed for at låne cykler, løbecykler og hjelme i forskellige størrelser. Dog er der en sort linje på ca. 130 cm, som barnet skal være lavere end, for at få lov til at låne en cykel. Det afhænger desværre lidt af, hvilket personale, der står for legepladsen den pågældende dag, om man kan låne en cykel selvom man er højere end de 130 cm. Vi havde en lidt kedelig oplevelse hvor en dreng foran os i køen fik lov, men min datter, som var et par cm. højere, ikke fik lov. Jeg tænker, at man bør overholde sin egen maxhøjde og ikke gøre forskel på børnene, som derved får en dårlig oplevelse. Vi kommer igen og tager vores egen cykel med.
Dejligt sted for børn, hvor de kan lære at begå sig i 'traffikken' med andre børn. Bliver børnene trætte kan forsyninger hentes nede i kiosken ved parken/Geranium 100m fra legepladsen, der serverer både is, pølser ig vand. Man skal sagtens få en hel formiddag eller eftermiddag til at gå her.
Et dejligt sted at være. Har dog lukket om søndagen, og personalet kunne godt være mere imødekommende. Men vil helt klart anbefale at besøge det, flere gange. Der er mulighed for, helt gratis, at låne cykler og hjelme til børn under 130 cm i højden.
Dejligt sted med læringsfokus for kommende trafikanter. Eneste grund til at den ikke får fem stjerner er, at kbhs kommune bør lave regler for brug af el- løbehjul derinde. Det er til fare og gene for alle andre.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Trafiklegepladsen Fælledparken med offentlig transport


Serridslevvej (Jagtvej) 350 måler
14
Serridslevvej (Jagtvej) 360 måler
14
Gustav Adolfs Gade (Østerbrogade) 390 måler
1A
Århusgade (Østerbrogade) 410 måler
1A
Århusgade (Østerbrogade) 450 måler
1A

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Trafiklegepladsen Fælledparken.

København aktiviteter for børn

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Gunnar Nu Hansens Plads 10 placering, hvordan kan jeg gå. Trafiklegepladsen Fælledparken adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Trafiklegepladsen Fælledparken. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Trafiklegepladsen Fælledparken med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Foreningen Skolehaven Foreningen Skolehaven 2 km Super dejligt sted! Som at være ude på landet. Høns, kaniner, frodige bede og masser ...
Prismen Prismen 5 km God hal med masse af plads til aktiviteter
Legepladsen på skibelundvej Legepladsen på skibelundvej 5 km Fin legeplads, som måske ikke ser ud af så meget ved første øjekast. Vi har fået en d...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik