facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Toppevad Biler

"Bemærk: Vi holder åbent efter aftale.Hos Toppevad Biler er vores målsætning er at drive en kvalitetsbevidst forretning med et højt serviceniveau, som sælger kvalitetsbiler til den rette pris. Vores vision er at at være en forretning hvor viden, kvalitet , forståelse og god service er nøgleværdierne.Vi har kort sagt en vision om en forretning med dig i midten, hvor du får den bedst mulige handel til dine behov.Vi sørger altid for at overholde aftaler, salgsbetingelser og leveringstider.Vi tager naturligvis altid din brugte bil i bytte.Send os en mail under kontakt, eller ring for et uforpligtende tilbud - God fornøjelse med hjemmesiden! VI ser frem til at høre fra dig."
Adresse: Lerbakken 4 , 3660 Stenløse
Telefonnummer: 70 27 99 39
By: Stenløse
Rute: Lerbakken 4
Postnummer: 3660



relaterede søgninger: Opel Stenløse, AutoMester Stenløse, Peugeot Stenløse, Biler Jyllinge, Brugte biler til salg Jyllinge, 3B Biler trustpilot, 3sbiler, Bilsalg
Nærliggende lignende virksomheder
Jema Auto Jema Auto 2 km
S M Biler S M Biler 2 km Super godt sted at få ordnet bilen.
Bogøgård Bogøgård 2 km
Anmeldelser
Der er ikke langt fra ord til handling hos Toppevad Biler. Super service hele vejen igennem - også efter handlen er indgået, og et par fejl og mangler dukkede op i ugerne derpå. De blev ordnet uden tøven eller diskussion. Tak for det. Nå, ja, og så er der et udvalg af utroligt lækre biler.
Vi har købt og solgt bil ved Toppevad biler. Rigtig god service ifbm prøvetur mm af ny bil. Efter køb af bil havde vi reklamation på et sidespejl. Dette er nu udbedret efter aftale med ejer Søren. Vi afventer svar på nogle småfejl/mangler, men har haft en god korrespondance med ejer af firmaet via mail.
Fin brugtbil forhandler med meget fine biler og en flink sælger. 2 af stjernerne er pga. den dejlige kage som sælgerens kone havde lavet og som jeg var så heldig at få lov til at smage. Nøj hvor smagte den godt.
Super godt sted at købe bil. Der er styr på det hele, og han er flink. Også efterfølgende kom der en fejl på bilen som han hjalp med. Handler helt sikkert her igen.
God service og venlig betjening.
God faglig og venlig betjening
Meget tilfreds med handle og service
Perfekt og behagelig service
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik